Wat niet veel mensen weten is dat Nicole Kidman zich als VN-ambassadeur zich inzet voor rechten van de vrouw. Op de verjaardag van haar overleden vader dr. Antony Kidman schonk ze bijna een half miljoen euro aan het goede doel dat zich inzet om geweld tegen vrouwen te bestrijden.

 

De moeder van vier kinderen is een echte powervrouw.

Vier kinderen

Met Keith Urban kreeg de actrice twee dochters en met Tom Cruise adopteerde ze twee kinderen die ze overigens zelden tot nooit meer ziet door de invloed van de Scientology-kerk, zo zei ze vorig jaar in een interview.

Nicole is een vrouw die alle ballen in de lucht kan houden en een goede balans weet te vinden tussen werk en privé. Daarvoor moet ze uiteraard wel fit blijven. "Ik eet ontzettend vol vis en dat zit bomvol eiwitten. Voor de rest vol ik eigenlijk geen dieet. Ik hou me aan het 80-20 principe.

Article continues after the ad

Sportief

Dat houdt in tachtig procent van de tijd gezonde voeding, maar twintig minder gezond (junk food). "Ik eet vaak minder goed als ik met Keith mee ga op tour." Verder houdt ze erg van sport. "Ik doe elke dag sit-ups, ik ren veel en ik hou van zwemmen.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Thursday from Down Under 🇦🇺 xx #tbt

Een bericht gedeeld door Nicole Kidman (@nicolekidman) op

Bron: Business Insider Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in