Jennifer Aniston is een sterke vrouw, zo ging ze op een heel volwassen manier om met de breuk met Justin Theroux. "We kijken ernaar uit om onze vriendschap voort te zetten." Een vrouw die d'r eigen boontjes dopt en sterk in de schoenen staat.

Zo heeft ze een (zelf opgebouwde) carrière waar je u tegen zegt, zet ze zich veel in voor goede doelen en zorgt ze naast alle drukke werkzaamheden goed voor d'r vrienden. 

Article continues after the ad

Knalfuif

De vrienden die waarschijnlijk een knalfeest voor de actrice zullen organiseren, want Jennifer wordt 11 februari vijftig. Iets wat je haar niet zou geven. Ze is in tien jaar tijd erg weinig veranderd.

Citroen

Iets waar ze wel hard voor moet werken, zei ze ooit in een interview. Zo begint ze elke dag op een nuchtere maag met een glas lauw water met citroen. Daarna gaat ze haar honden uitlaten. 

Als de viervoeters lekker buiten hebben gelopen begint ze an een ontzettend gezond ontbijt bestaande uit een shake, volkoren toastbrood met eieren, avocado en een beetje kokosolie.

Personal trainer

Als het ontbijt achter de kiezen is, is het tijd voor sporten. Jennifer gaat vijf keer per week aan de slag met een personal trainer. Verder doet ze ook een paar keer per week aan spinning. Ook houdt ze van yoga.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

"You're never too old to set another goal or to dream a new dream."

Een bericht gedeeld door Jennifer Aniston Fans (@jenniferanistononline) op

Bron: InStyle Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in