Glenn Close mag dan de 70 gepasseerd jaar zijn, maar is nog steeds in topvorm. Zo is ze nog volop aan het werk; Glenn heeft de hoofdrol te pakken in de dramafilm The Wife.

Oscar

Een drama waarin Glenn de vrouw van een Nobelprijswinnaar speelt. Ze worstelt met zijn roem, iets wat effect heeft op hun relatie. Een rol die ze zo goed speelt, dat ze genomineerd is voor een Oscar.

Article continues after the ad

Trailer The Wife

Yoga voor het gezicht

En zeg nou zelf, die mag ze toch ook wel een keer winnen na zes keer genomineerd te zijn. Hoe blijft ze toch zo in shape? Wat betreft haar gezicht, wij hebben er zelf ook weleens overgeschreven, doet ze aan gezichtsyoga. Daarnaast wandelt ze heel veel.

Seks en chocola

Verder houdt ze van gezonde voeding, maar laat ze een stukje chocola niet liggen. En o ja, ze is dol op seks. Iets wat je ook houdt. "Het is een mythe dat je je libido verliest als je ouder wordt. Ik wordt steeds ouder, maar zit veel beter in m'n vel."

Bron: People/DailyMail Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in