De 65-jarige Oprah Winfrey denkt er niet aan om met pensioen te gaan, de koningin van de talkshow is dol op d'r werk en is op dit moment bezig met twee documentaires voor de streamingdienst van Apple.

Daarnaast komt ze met een nieuwe boekenclub en is ze ook nog voorzitter en CEO van haar eigen tv-zender OWN (Oprah Winfrey Network).

Article continues after the ad

Charme van ouder worden

Waar haalt ze toch alle energie vandaan? Door gezond te leven natuurlijk en simpelweg gelukkig te zijn. En ouder worden? Dat vindt ze totaal niet erg. "Ik kan niet begrijpen dat mensen, vooral vrouwen, er moeilijk over doen. Elke leeftijd heeft zo z'n charme", zo vertelde ze in haar eigen magazine O.

Water

Deze op en top powervrouw lijkt geen dag ouder te worden en ook is ze in jaren geen spat veranderd. Oprah vertelt dat haar geheim veel vis eten is. Maar ook bloemkool, salades met groene groenten en zoete aardappels eet ze graag. Daarnaast drinkt ze sowieso twee liter (vaak meer) water per dag.

Work-out

Verder is sporten voor Oprah heel belangrijk. Ze draagt maat 42 nadat ze in de afgelopen jaren zo'n 19 kilo is afgevallen. Dit dankzij gezond eten en trainen met personal trainer Bob Greene in de arm genomen.

Hij mat haar zes keer per week af: twintig minuten cardio, een uur hardlopen en krachttraining. Hier vind je haar totale work-out.

Bron: Today/O Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in