Bikinistress rond deze tijd van het jaar lijkt geen issue meer te zijn. Uit onderzoek blijkt dat we de tijd dat we ons zorgen maakten over hoe we er tijdens de vakantie uitzien in badkleding achter ons gelaten te hebben. Wat een heerlijke gedachte!

Article continues after the ad

Topvorm

Even de cijfers: slechts 6 procent van de ondervraagden zegt naar de sportschool te gaan om te proberen een summerproof body te krijgen, 14 procent gaat voor vertrek naar de kapper of schoonheidsspecialiste. Vraag je je natuurlijk wel af of de ondervraagden misschien wel het hele jaar in topvorm zijn en altijd tiptop verzorgd en gecoiffeerd.

No stress

En dan zegt 95 procent van de vrouwen en 97 procent van de mannen ook nog eens dat ze geen stress hebben over hoe ze eruitzien op het strand. Van de 45-54-jarigen beweert zelfs niemand zich zorgen te maken over hun bikinilichaam. Zou dat betekenen dat we ons toen we nog jong, glad en strak waren veel meer onnodige zorgen maakten dan nu? Zonde! Dan klopt het dus echt dat het met het verstrijken der jaren fijner wordt.

Bron: Amazon

Beeld: Hollandse Hoogte

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in