Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Opmerkelijk: deze ijsklontjes kunnen je er jonger uit laten zien

Liefhebbers geloven er heilig in; met deze ijsklontjes kun je er jonger uitzien. Dan moet je er wel het volgende mee doen. Baat het niet dan schaadt het niet: Een strakkere en gezondere huid met dank aan een paar ijsklontjes? Het kan, als je de liefhebbers van ijsblokjestherapie mag geloven. Een ...

Opmerkelijk: deze ijsklontjes kunnen je er jonger uit laten zien

Liefhebbers geloven er heilig in; met deze ijsklontjes kun je er jonger uitzien. Dan moet je er wel het volgende mee doen. Baat het niet dan schaadt het niet:

Een strakkere en gezondere huid met dank aan een paar ijsklontjes? Het kan, als je de liefhebbers van ijsblokjestherapie mag geloven.

Een jongere hals is binnen handbereik door met drie ijsklontjes in een doek (direct contact met de huid wordt afgeraden) tien minuten over de hals te wrijven.

Drie keer per week

Als je dit drie keer per week doet, worden de bloedcirculatie en ontstekingsremmers gestimuleerd. Bonus: ijs maakt ook korte metten met onzuiverheden in het gezicht.

Gaan we proberen!

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in