Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nouveau zoekt kandidaten voor haar rubriek Beauty has no age  

Wat doe jij voor je uiterlijk? We horen het graag! Kom naar de studio voor een fotoshoot en deel je beauty-secret(s) in Nouveau. Is het de gezonde levensstijl of wandelingen in de natuur waardoor je altijd zo straalt? Of zijn het de juiste crèmes en behandelingen die je er zo goed uit laten zien?...

Nouveau zoekt kandidaten voor haar rubriek Beauty has no age  

Wat doe jij voor je uiterlijk? We horen het graag! Kom naar de studio voor een fotoshoot en deel je beauty-secret(s) in Nouveau.

Is het de gezonde levensstijl of wandelingen in de natuur waardoor je altijd zo straalt? Of zijn het de juiste crèmes en behandelingen die je er zo goed uit laten zien?  

Ben je of ken je iemand tussen de 40 en 55 die hierover, met foto, in Nouveau wil vertellen, geef je dan op.

Hoe gaat het in z’n werk?

  • Stuur een mail met het onderwerp 'Beauty has no age' naar redactie@nouveau.nl.
  • Doe er een duidelijke, recente portretfoto bij en beschrijf in het kort -naast naam, leeftijd en woonplaats-  wat je doet om er goed uit te zien. Hoe blijf jij leeftijdsloos en wat moet je er voor doen en laten?

Als je geselecteerd wordt, word je uitgenodigd om naar een fotostudio in Amsterdam te komen waar je wordt opgemaakt en gefotografeerd. Het interview zal telefonisch plaatsvinden. Die foto en je interview verschijnen later in Nouveau.