Iedereen heeft het de laatste tijd over de looks van Angela Groothuizen. De zangeres en presentatrice tikt bijna de zestig aan, maar is zo slank als een den en lijkt qua uiterlijk steeds jonger te worden. 

Hoe doet ze dat, toch?

Bloter dan bloot

Nou make-up doet veel, zo liet haar stylist Leco van Zadelhoff eerder deze week met een goudeerlijke foto op Instagram zien. Je ziet niet vaak dat bekende mensen laten zien hoe ze er écht uitzien.

Maar Angela heeft totaal geen moeite om zichzelf zonder make-up te showen. Ze vroeg zelfs aan Leco om ook een 'before' foto te plaatsen. Wat een stoere vrouw, prachtig!

Article continues after the ad

Lekker haar

'Kijk daarom hou ik van haar. Zet me op Instagram zegt ze, maar ook de voor foto. Als geen ander laat Angela zien dat je met lekker haar en make-up een verandering kan maken', schrijft Leco.

Humor

Het is niet de eerste keer dat Angela zo eerlijk is over haar uiterlijk. Zo konden we ook via social media getuige zijn van haar strijd tegen de kilo's (en met de nodige dosis humor). Eentje die ze glansrijk heeft gewonnen, want ze heeft een prachtig figuur. Chapeau!


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ben blij met mijn nieuwe pak! @hollandsgottalent @pattyzomer

Een bericht gedeeld door Angela Groothuizen (@angelagroothuizen) op

Bron: Instagram Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in