Penélope Cruz is sinds kort het gezicht van Chanel en rockte afgelopen week de catwalk in Parijs (haar debuut). De 44-jarige moeder van twee is veelzijdig en heeft naast haar gezin een prachtige carrière.

Kortom, een vrouw die alle ballen in de lucht weet te houden. 

Article continues after the ad

Rimpel hier en daar

De Spaanse actrice is een natural beauty. Penélope is bijna 45, maar vindt het - in tegenstelling tot veel van haar collega's uit Hollywood - totaal niet erg om ouder te worden.

Prikje?

"Het is normaal dat je rimpels krijgt en dat je ouder wordt. Ik zal nooit liegen over mijn leeftijd en blijf bij botox uit de buurt. Ik heb altijd opgekeken naar actrices die op waardige wijze ouder werden", zei ze onlangs in een interview.

Slapen

Wel zorgt de moeder van twee ervoor dat ze gezond eet en vooral veel slaapt. Verder zweert ze bij Bikram yoga, dat geeft haar een energie boost. "Ik vind het gevoel dat je daarna krijgt magisch. Mijn energielevels gaan tegenwoordig door het dak."

Bron: People/Hello Magazine/ GvA Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in