Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Meryl Streep (69) deelt fijne en vooral goedkope beautytips

Meryl Streep wordt dit jaar zeventig, en omarmt haar leeftijd. En da's mooi. Ze ziet er ook prachtig uit, altijd een smile en altijd een glow. Haar geheimen? Geen botox Die verklapt ze in een interview met de website Be Youtful. "Plastische chirurgie, daar doe ik niet aan. We worden allemaal oude...

Meryl Streep (69) deelt fijne en vooral goedkope beautytips

Meryl Streep wordt dit jaar zeventig, en omarmt haar leeftijd. En da's mooi. Ze ziet er ook prachtig uit, altijd een smile en altijd een glow.

Haar geheimen?

Geen botox

Die verklapt ze in een interview met de website Be Youtful. "Plastische chirurgie, daar doe ik niet aan. We worden allemaal ouder en dat moet je omarmen vind ik. Ik zorg dat de zon mijn huid nooit beschadigd. Ik smeer elke dag met een factor en zit altijd met mijn gezicht in de schaduw."

Mooi van binnen, mooi van buiten

Maar de actrice heeft meer (gratis) tips. "Ik zit nooit aan mijn gezicht met mijn handen. Je handen zitten namelijk vol bacteriën. Verder eet ik altijd biologisch. Als je van binnen gezond bent, krijg je ook een mooie huid."

Zwemmen

Verder zorgt ze goed voor haar ranke en slanke lijf door drie keer per week baantjes te trekken in het zwembad. "Dat is goed voor je hele lijf."

Bron: Be Youtful  Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.