Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lifehack: zo scrub je je huid zomerklaar

Ken je dat, dat je onder de douche wilt scrubben en dan in een soort struggle met de waterstralen terechtkomt om te voorkomen dat je scrubcrème regelrecht in het afvoerputje verdwijnt? Dat kan dus veel eenvoudiger. 5 simpele stappen Zet de douche aan. Ga er kort onder staan zodat je huid vochtig ...

Lifehack: zo scrub je je huid zomerklaar

Ken je dat, dat je onder de douche wilt scrubben en dan in een soort struggle met de waterstralen terechtkomt om te voorkomen dat je scrubcrème regelrecht in het afvoerputje verdwijnt? Dat kan dus veel eenvoudiger.

5 simpele stappen

Zet de douche aan. Ga er kort onder staan zodat je huid vochtig is. Doe de kraan uit. Breng de scrubcrème rustig aan, neem de tijd, zodat ie zijn werk goed kan doen. Zet de douche weer aan en spoel alles af. Geniet van je zijdezachte huid.

Vochtige huid

Belangrijk is dat je niet vergeet om de crème op een vochtige huid aan te brengen, anders kun je je huid beschadigen of irriteren. Als de huid warm en vochtig is, zitten je dode huidcellen aan de oppervlakte en laten ze zich makkelijker verwijderen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in