Het geheim van de prachtige gladde huid van Aziatische vrouwen ligt deels verborgen in hun beautyrituelen. In deze workshop krijg je de kans, zelf te ontdekken wat die rituelen en de producten van SENSAI voor jouw huid kunnen betekenen.

SENSAI is een Japans high-end huid­verzorgingsmerk dat geavanceerde huidverzorgingstechnologie combineert met de speciale kracht van het onderscheidende ingrediënt koishimaru-zijde. Die combi­natie zorgt voor een weergaloos zachte en gladde huid. Ontdek in deze exclusieve workshop de kracht van Aziatische beauty­rituelen en maak kennis met de producten van SENSAI. 

Article continues after the ad

Je krijgt uitleg over het bijzondere verzorgingsritueel SENSAI Saho, je ervaart de werking van de reinigingsproducten en de voedende kracht van de huidverzorgingslijn. Vervolgens ga je op aanwijzing van de SENSAI-expert met de cosmeticaproducten van SENSAI aan de slag. Je ervaart en leert welke producten passen bij je huid en welke volgorde ideaal is voor jouw huid.

Koishimaru-zijde is een vezel die de productie van hyaluronzuur stimuleert en zo de huidcellen van een vrijwel eindeloze aanvoer van vocht voorziet. Daardoor wordt de huid gevoed en gehydrateerd.

PROGRAMMA SENSAI BEAUTY-WORKSHOP

Datum: 15 november 2018
Locatie: Hotel Kimpton de Witt
Adres: Nieuwezijds Voorburg-wal 5, Amsterdam
Workshop 1: 13.30 - 16.00 uur
Workshop 2: 17.30 - 20.00 uur 

Helaas deze workshop is vol!

  • Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers per sessie. Wees er snel bij, want vol is vol.
  • De kosten voor deze workshop zijn: €69 voor abonnees en €79 voor niet-abonnees.
  • Inclusief hapjes en drankjes.
  • Inclusief een goedgevulde goodie bag met Sensai-producten ter waarde van ruim €250.