Het geheim van de prachtige gladde huid van Aziatische vrouwen ligt deels verborgen in hun beautyrituelen. In deze workshop krijg je de kans, zelf te ontdekken wat die rituelen en de producten van SENSAI voor jouw huid kunnen betekenen.

SENSAI is een Japans high-end huid­verzorgingsmerk dat geavanceerde huidverzorgingstechnologie combineert met de speciale kracht van het onderscheidende ingrediënt koishimaru-zijde. Die combi­natie zorgt voor een weergaloos zachte en gladde huid. Ontdek in deze exclusieve workshop de kracht van Aziatische beauty­rituelen en maak kennis met de producten van SENSAI. 

More content below the advertising

Je krijgt uitleg over het bijzondere verzorgingsritueel SENSAI Saho, je ervaart de werking van de reinigingsproducten en de voedende kracht van de huidverzorgingslijn. Vervolgens ga je op aanwijzing van de SENSAI-expert met de cosmeticaproducten van SENSAI aan de slag. Je ervaart en leert welke producten passen bij je huid en welke volgorde ideaal is voor jouw huid.

Koishimaru-zijde is een vezel die de productie van hyaluronzuur stimuleert en zo de huidcellen van een vrijwel eindeloze aanvoer van vocht voorziet. Daardoor wordt de huid gevoed en gehydrateerd.

PROGRAMMA SENSAI BEAUTY-WORKSHOP

Datum: 15 november 2018
Locatie: Hotel Kimpton de Witt
Adres: Nieuwezijds Voorburg-wal 5, Amsterdam
Workshop 1: 13.30 - 16.00 uur
Workshop 2: 17.30 - 20.00 uur 

Helaas deze workshop is vol!

  • Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers per sessie. Wees er snel bij, want vol is vol.
  • De kosten voor deze workshop zijn: €69 voor abonnees en €79 voor niet-abonnees.
  • Inclusief hapjes en drankjes.
  • Inclusief een goedgevulde goodie bag met Sensai-producten ter waarde van ruim €250.

Nu in Nouveau: van celpenetrerende peptiden tot de terugkeer van de korte pony. De beauty-experts delen trends waar we heel gelukkig en knap van worden. 

Beautyjournalist Anneloes Tas schrijft alle dagen over beautyzaken:  ‘Huidverzorging op maat wordt meer de tendens; je kunt immers wel van alles op je huid smeren, maar als je huidconditie niet specifiek op haar wenken bediend wordt, is zelfs de beste wondercrème niet effectief.

More content below the advertising

Steeds meer merken brengen nu al zogenoemde basiscrèmes – die vooral hydrateren - waar je zelf een specifieke werkstof aan toe kunt voegen.

Zo staat het met jouw huidconditie

Sowieso kan ik iedereen aanraden: laat een DNA-huidprofiel maken, zodat je exact te horen krijgt hoe het met je huidconditie staat.

Zo krijg je bijvoorbeeld ook inzicht in de hoeveelheid UV-schade die je huid eventueel al heeft opgebouwd, welke genetische factoren aandachtspunt zijn, maar ook welke processen sneller verlopen – zoals de afbraak van collageen.

En wat je bovenal wilt weten: wat je daar allemaal tegen kunt doen. Bijvoorbeeld welke ingrediënten in jouw huidverzorging zouden moeten zitten, maar ook hoe je door aanpassingen in je levensstijl zelf invloed kunt uitoefenen.’ 

SkinDNA® vanaf € 289,- bij onder andere agingexpert.nl en iDDNA-lifestyleprogramma van knapinstitute.nl.

10 beauty-experts vertellen deze maand in Nouveau wat de trends zijn op het gebied van hun expertise. Van voeding tot chirurgie.

Nu in de winkel!

Beeld: unsplash

Elke week het laatste mode-nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Van hard roze tot stijlvol grijs. Dit zijn volgens experts de kleuren nagellak die het helemaal zijn op dit moment.

1. Neoprene Pink

Alleen al voor Christian Louboutin’s hysterische Loubiflash verpakking zouden we een kleurtje van hem op onze nagels willen hebben. Dan ook maar meteen hard roze, volgens beauty-expert Naomi Yasuda: “Deze kleur is echt zo vol, bijna fluoriserend.”

More content below the advertising

2. Glossy Navy

Stijlvol diep blauw, dat wordt hélemaal de kleur waar het om draait. Wij zijn fan!

3. Dove Gray

Tussen het hardere zwart en het naturel zacht roze, vonden wij deze variant van Essie. Lichtgrijs, subtiel en smaakvol. Weer eens iets anders! Deze kleur heet In without a stitch.

4. Sheer Blush

Nog zo’n mooie subtiele kleur, lichtroze. Geeft een natuurlijke accent en past bij bijna elk kleurtype huid.

Lees ook: Als je dit weet, draag je voortaan altijd de juiste kleur kleding.

5. Poppy Red

De klassieke rood wordt een tikje lichter dit jaar, maar nog steeds vol karakter. Deze versie van Chanel (Scenario) neigt bijna naar oranje. Stijlvol én stoer tegelijk.

En voor alle kleuren geldt: de Metallic Finish maakt het af

We blijven gewoon lekker ‘shinen’ dit jaar, maar iets minder uitbundig dan vorig jaar. De kleur maakt in deze niet zoveel uit, als de finish maar wat lichte sparkle geeft.

Beeld: unsplash. Bron: Refinery29.com

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in