Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Krachtige Nicole Kidman (51) over haar huwelijk met Tom Cruise

Nicole Kidman wordt beschouwd als één van de mooiste, maar ook krachtigste vrouwen van Hollywood. Ze staat sterk in haar schoenen. Maar dat is niet altijd zo geweest. Voor het eerst in jaren heeft ze open gesproken over haar huwelijk met Tom Cruise. Want die heeft heel wat bijgedragen aan wie ze ...

Krachtige Nicole Kidman (51) over haar huwelijk met Tom Cruise

Nicole Kidman wordt beschouwd als één van de mooiste, maar ook krachtigste vrouwen van Hollywood. Ze staat sterk in haar schoenen. Maar dat is niet altijd zo geweest. Voor het eerst in jaren heeft ze open gesproken over haar huwelijk met Tom Cruise.

Want die heeft heel wat bijgedragen aan wie ze nu is.

Uitzondering

Ze praat met The Cut bij hoge uitzondering over haar huwelijk met de beroemde acteur, omdat ze het eigenlijk respectloos vindt naar haar huidige man Keith Urban, de liefde van mijn leven, zoals ze zegt.

Machtige Tom

Nicole: "Ik was erg jong toen ik trouwde op 22-jarige leeftijd. Dat huwelijk gold voor mij niet als macht, maar als bescherming. Ik trouwde voor de liefde, maar door getrouwd te zijn met een extreem machtige man ben ik niet lastiggevallen. Ja, ik werkte, maar ik was erg beschermd."

Krachtig en prachtig

Toen haar huwelijk met Tom strandde voelde het alsof ze nog volwassen moest worden. Nu heeft ze dat uiteraard niet meer. Nicole is een krachtige en vooral prachtige verschijning.

Work-out en gezond eten

Natuurlijk helpt ze de natuur een handje (zo heeft ze zelf toegegeven), maar ook goede genen, goede voeding en sporten zorgen ervoor dat ze in shape blijft. Dat ze boven de vijftig is vindt ze helemaal niet erg. "Ik ben blij dat ik vijftig ben, dat ik me nog goed voel en nog veel kan doen op professioneel vlak."

Sporten

Ze moet wel flink aan de bak om haar figuur te behouden, maar dat vindt ze niet erg want ze houdt van sporten. "Ik doe elke dag sit-ups, verder houd ik van zwemmen, veel wandelen en joggen. 

Vis

Qua eten is ze wat minder streng, zegt ze zelf. "Ik probeer vaak een goede balans te vinden tussen junk food en gezond eten. Soms eten we slecht, omdat het gezin met Keith dan mee op tour is. Maar zodra we weer thuis zijn, eten we vis, veel salades en gestoomde groenten. Haar guilty pleasure: de schuim van een cappuccino.

Bron: The Cut Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in