Mooie en volle wenkbrauwen, wie houdt daar nou niet van? Helaas zijn we niet allemaal gezegend met een mooie 'coupe' boven de ogen. 

Gelukkig zijn er genoeg manieren om die wel te krijgen.

Meer haar

Want hé, een beetje valsspelen mag best. Volgens volgens de Australische wenkbrauwgoeroe Jazz Pampling zijn dit de dingen die je kunt doen om een natuurlijk bos boven de ogen te krijgen.

Serums werken

Jazz: “Ik ben er rotsvast van overtuigd dat serums wonderen kunnen verrichten, maar het kan enkele weken en zelfs maanden duren vooraleer je resultaat ziet. Het is heel belangrijk dat je het serum elke dag gebruikt, anders heeft het weinig nut.

Plaats het serum naast je tandenborstel, dan vergeet je het nooit."

Pluk niet te veel

Ook zweert Jazz bij castorolie. Hij noemt het ook echt een wonderolie. “Uit mijn ervaring weet ik dat dat het je haren dikker maakt en meer laat glanzen.

Maar heb je jarenlang de gewoonte gehad om iets te enthousiast aan de slag te gaan met je pincet? Jammer, want bij over geplukte wenkbrauwen zal de olie weinig kunnen helpen.”

Bron: Grazia/HLN Beeld: iStock

Afgelopen weekend heeft Donatella Versace voor haar show een jurk uit de collectie van 1999 in een nieuw jasje gestoken. We hebben het over de beroemde decolleté tot aan de navel jurk die gedragen werd door Jennifer Lopez. Actrice Amber Valetta had de eer om de nieuwe versie van deze beruchte jurk te dragen op de catwalk (dat deed ze in 1999 ook al overigens).

We zijn dus inmiddels 19 jaar verder en nog steeds draag Amber de jurk met verve.

 

Trainen

De actrice heeft ook een lijf waar menig vrouw jaloers op is. Wat zou ze eraan doen om zo in shape te blijven? Ze traint zeker drie keer in de week negentig minuten met een personal trainer. 

Fanatiek sporter

Daarnaast kan ze ook geen dag zonder fietsen. En dan kiest ze ook nog eens de moeilijkste routes met veel heuvels. Als ze niet op de fiets zit, vind je haar met een yogamat onder de arm. Want yoga is voor de ontspanning.

Sla, sla en nog eens sla

En qua eten, ja heel gezond natuurlijk. Suiker en alcohol eet ze niet. En van vlees is ze ook geen liefhebber. Wat ze wel eet? Veel groene sappen, ongebrande noten, veel groenten, gegrilde vis en heel veel salades met quinoa.

Bron: People Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Angelina Jolie zal in december de redactie van het radioprogramma Today op BBC Radio 4 aansturen. Reden voor ons om de inmiddels ex-vrouw van Brad Pitt door de 'Style has no age wasstraat' te gooien.

De inmiddels 43-jarige actrice wordt geadoreerd door zowel mannen als vrouwen. 

De mooiste

Niet zo gek dat Angelina dus vorig jaar door het magazine People uitgeroepen werd tot mooiste vrouw van het jaar. Ze doet er heel veel voor om er zo fris en fruitig uit te zien. 

Clean eten

Allereerst eet ze zo goed als 'clean', dat betekent altijd vers, zelf klaargemaakt en nooit voorverpakte producten. Uiteraard zijn koolhydraten ook een no go, althans niet te veel. Verder eet ze heel veel eiwitrijk voedsel en veel graansoorten. 

Gestoomde groenten

Haar ontbijt: een eiwitshake, gekookte eieren of fruit. Voor de lunch kiest ze vaak voor sla met quinoa en groenten. En het avondeten van Angelina bestaat vaak uit vis, gestoomde groenten en rijst. 

Zweten

Ook is de moeder van zes vaak zwetend in de sportschool te vinden. En wel met personal trainer Gunnar Peterson. Hij doet krachttraining met haar, denk aan squats, met gewichten in de weer en lunges. Maar dat is lang niet alles, Angelina houdt daarnaast van yoga, aerobic en wandelen. Bezig bijtje die Angie!

Bron: People/Woman's Health Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in