Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kleine rupsjes? Zo krijg je volle wenkbrauwen

Mooie en volle wenkbrauwen, wie houdt daar nou niet van? Helaas zijn we niet allemaal gezegend met een mooie 'coupe' boven de ogen.  Gelukkig zijn er genoeg manieren om die wel te krijgen. Meer haar Want hé, een beetje valsspelen mag best. Volgens volgens de Australische wenkbrauwgoeroe Jazz Pamp...

Kleine rupsjes? Zo krijg je volle wenkbrauwen

Mooie en volle wenkbrauwen, wie houdt daar nou niet van? Helaas zijn we niet allemaal gezegend met een mooie 'coupe' boven de ogen. 

Gelukkig zijn er genoeg manieren om die wel te krijgen.

Meer haar

Want hé, een beetje valsspelen mag best. Volgens volgens de Australische wenkbrauwgoeroe Jazz Pampling zijn dit de dingen die je kunt doen om een natuurlijk bos boven de ogen te krijgen.

Serums werken

Jazz: “Ik ben er rotsvast van overtuigd dat serums wonderen kunnen verrichten, maar het kan enkele weken en zelfs maanden duren vooraleer je resultaat ziet. Het is heel belangrijk dat je het serum elke dag gebruikt, anders heeft het weinig nut.

Plaats het serum naast je tandenborstel, dan vergeet je het nooit."

Pluk niet te veel

Ook zweert Jazz bij castorolie. Hij noemt het ook echt een wonderolie. “Uit mijn ervaring weet ik dat dat het je haren dikker maakt en meer laat glanzen.

Maar heb je jarenlang de gewoonte gehad om iets te enthousiast aan de slag te gaan met je pincet? Jammer, want bij over geplukte wenkbrauwen zal de olie weinig kunnen helpen.”

Bron: Grazia/HLN Beeld: iStock