Julia Roberts is een paar weken terug 51 jaar geworden. Sommige vrouwen vinden het maar niks om zo 'oud' te zijn, maar de beroemde Amerikaanse actrice is er maar wat blij mee.

Ze snapt daarom ook helemaal niets van vrouwen die moeite hebben met het getal 'achter hun naam'.

Article continues after the ad

Gelukkiger dan ooit

“Als je erover leest, klinkt het als iets waar je over hoort te flippen, maar ik voel me trots en gelukkig als 51-jarige”, aldus de actrice. Ze vindt het geen enkel probleem om ouder te worden.

Innerlijk

"Hoe ouder je wordt, hoe meer je innerlijk gaat tellen, en tegen een happy attitude kan geen wondermiddel op. Geluk maakt je mooi en houdt je jong", zei de actrice onlangs in een interview met Girls in Film.

Positief

Uiteraard doet ze er wel wat voor om zo jong te blijven. De actrice is sowieso gezegend met goede genen, maar wat volgens haar ook heel erg helpt om jong te blijven: gelukkig zijn. Julia: "Ik ben een ras-optimist die veel lacht en ik heb een positieve levensvisie."

Nieuwe serie

Julia is overigens binnenkort te zien in de serie Homecoming, een nieuwe serie van Amazon. De Pretty Woman-ster speelt daarin Heidi Bergman, een psychologe bij een organisatie die oud-militairen moet helpen hun weg weer te vinden in het normale leven.

Bron: ANP/Girls in Film Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in