Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Julia Roberts (50) zweert bij deze betaalbare crème

Julia Roberts, zucht, wat een prachtige vrouw: die smile, haar ogen, maar die prachtige huid. Ze wordt bijna 51 jaar, maar dat zou je haar niet geven. Die stralende huid dankt ze aan - uiteraard - haar genen, maar ook goede verzorging. Met één product als favoriet. De Skin Food-crème van Weleda. ...

Julia Roberts (50) zweert bij deze betaalbare crème

Julia Roberts, zucht, wat een prachtige vrouw: die smile, haar ogen, maar die prachtige huid. Ze wordt bijna 51 jaar, maar dat zou je haar niet geven. Die stralende huid dankt ze aan - uiteraard - haar genen, maar ook goede verzorging. Met één product als favoriet.

De Skin Food-crème van Weleda.

Rijtje sterren

De sterren gebruiken dus niet alleen maar dure producten, ook bepaalde budgettoppers zijn in de badkamer te vinden. Volgens Julia, maar ook Victoria Beckham en Adele zijn er verzot op, is het echt een wondersmeerseltje. 

Glans

De Skin Food-crème, bestaat uit alleen natuurlijk ingrediënten als calendula, amandelolie en kamille. Deze 'goedjes' zorgen ervoor dat de huid goed hydrateert, herstelt en glanst.

Vettige vriend

Het prettige van deze vettige vriend is ook nog eens dat je het overal op kunt smeren: gebarsten lippen, je voeten, ruwe handen en ga zo maar door.

Julia in InStyle: "Ik ben echt gek op deze crème. Ik smeer het op mijn handen nadat ik de vaat gedaan heb, maar ook mijn ellebogen en voeten neem ik meteen mee. Voordat ik het weet, heb ik alles uit de groene tube geknepen en is 'ie alweer op. Echt zo fijn is het."

Waar kopen?

Enthousiast geworden? Je vindt de Skin Food crème hier voor iets meer dan 5 euro.

Bron: InStyle Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in