Joan Collins is al zeventien jaar getrouwd met de 54-jarige Percy Gibson. Ze is dolgelukkig, zo vertelt ze in een interview met het Britse programma This Morning. Haar geheim?

Dat onthulde ze in de show.

Drie belangrijke regels

Haar eerste regel? Trouw nooit met een acteur, daar heeft ze zich al aangehouden. Ook niet onbelangrijk: gebruik allebei een andere wc. En als laatste: je hebt soms ruzie, maar blijf elkaar vergeven.

Wijze les

En passant geeft ze ook een aantal wijze lessen over jong blijven. Dame Collins is inmiddels 85, maar ze voelt zich nog een jonge blom. Joan: "We mogen het belang van seks niet onderschatten als de vrouw zich goed wil voelen en er goed uit wil zien.

Article continues after the ad

De meest gevierde vrouwen ter wereld zijn seksueel actief tot in lengte van dagen. De grote Franse actrice Sarah Bernhardt en de legendarische ontwerpster Coco Chanel hadden allebei minnaars toen ze al op gevorderde leeftijd waren."

Prikjes?

Botox? Daar doet ze niet aan? "Je kunt net zo goed aantrekkelijk blijven als je een beetje handig bent met make-up", aldus Joan Collins.

Bron: Daily Mail  Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in