Het is inmiddels achttien jaar geleden, Jennifer was toen 41 jaar, dat 'La Lopez' tijdens de Grammy Awards in 2000 op de rode loper verscheen met een jurk waar iedereen het over had. Versace tekende indertijd voor de creatie met duizelingwekkende decolleté. Voor InStyle doet ze het dit jaar nog eens dunnetjes over.

 

Voor het decembernummer trok ze weer een creatie (wederom in het groen) aan waar de monden van openvallen.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

December 2018 @instylemagazine

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo) op

De jurk in 2000

Groentje

Ja, ook deze japon (nou ja, eigenlijk een cape) laat niet veel aan de verbeelding over. De groene feestelijke creatie is van Maison Valentino. De zangeres deelde deze prachtige foto via Instagram. 

Sporten

Ze tikt bijna de vijftig aan, maar J-Lo laat zien dat vijftig het nieuwe dertig is. Haar lijf, in één woord: wow! Dat lichaam dankt ze overigens aan haar vele uitjes naar de fitness (bijna elke dag met een personal trainer).

Geen koffie en wijn

Verder zweert ze bij een goede nachtrust, laat ze alcohol staan en drinkt ze nooit een lekker kopje koffie. Verder begint ze haar dag met een proteïneshake. “Dat zet de toon voor de dag en geeft veel energie”, laat ze weten aan news.com.au.

Bron: InStyle Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in