Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Isabelle Hupert (66) is niet van het scherm te slaan

De Franse actrice Isabelle Hupert is still going strong. Na de succesvolle film Elle (met regisseur Paul Verhoeven) is ze weer terug in de film Greta. Met pensioen gaan, daar denkt ze niet aan.   Isabelle: "Ja, ik ben 66 maar voel me totaal niet oud. Ik vind het altijd zo negatief als mensen naar...

Isabelle Hupert (66) is niet van het scherm te slaan

De Franse actrice Isabelle Hupert is still going strong. Na de succesvolle film Elle (met regisseur Paul Verhoeven) is ze weer terug in de film Greta. Met pensioen gaan, daar denkt ze niet aan.

Isabelle: "Ja, ik ben 66 maar voel me totaal niet oud. Ik vind het altijd zo negatief als mensen naar je leeftijd vragen. Ik ben er helemaal niet mee bezig."

Puur natuur

Mooi oud worden op z'n Frans, dat doet Isabelle Hupert. En dat ook nog eens zonder aan zich zelf te sleutelen. Franse vrouwen houden van au naturel! Uiteraard let de Franse schone wel op dat ze gezond eet en doet ze aan yoga.

Film

Zoals gezegd denkt Isabelle nog lang niet aan haar pensioen. Op dit moment is ze te zien in de thriller Greta. De film gaat over twee vrouwen die een vriendschap sluiten, maar deze gaat al snel de sinistere kant op. Bekijk de trailer hieronder.

Bron: The Guardian Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in