Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ice, Ice Baby! De 5 lekkerste ijs-eau-de-colognes

Verrukkelijk op een hete dag: even deppen met een ijs eau de cologne voor een instant koel gevoel. Eau de Cologne is natuurlijk al heel licht en verfrissend, maar in Ice Eau de Cologne zit iets extra's: meestal een mix van mentholkristallen en alcohol die heel snel vervliegt en een verrukkelijk k...

Ice, Ice Baby! De 5 lekkerste ijs-eau-de-colognes

Verrukkelijk op een hete dag: even deppen met een ijs eau de cologne voor een instant koel gevoel.

Eau de Cologne is natuurlijk al heel licht en verfrissend, maar in Ice Eau de Cologne zit iets extra's: meestal een mix van mentholkristallen en alcohol die heel snel vervliegt en een verrukkelijk koel gevoel achterlaat. Lekker om in je tas te hebben, als je je snel even wilt opfrissen.

De klassieker van 4711. Munt, frisgroene appel en een vleugje bergamot.

Ice Blue van 4711, een depper die een frisse aqua-geur achterlaat.

Fraver Eau de Cologne Ice (70% alcohol) vervliegt heel snel, verkoelt en heeft een heel lichte bloemengeur. Ook verkrijgbaar als roller.

Ice Eau de Cologne Superli Moscow op basis van 65% alcohol en mentholkristallen is eigenlijk een vintage haarwatertje, maar ook verrukkelijk als ijs-eau-de-cologne.

Verkrijgbaar in vakantielanden rond de Middellandse Zee en soms ook in Turkse toko's: Rebul Ice, een heerlijke opfrisser bij hittegolven, met een wat zoete geur.

Openingsfoto © iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in