Dame Helen Mirren is inmiddels 73 jaar, maar de actrice werkt nog als een bezetene. Zo is ze net klaar met The Good Liar, maar begint alweer heel snel aan het negende deel van  Fast & Furious. De reden: ze moet er niet aan denken om met pensioen te gaan.

Helen: "Ik ga nooit met pensioen, althans dat zeg ik nu. Ik zal langzaam verdwijnen, totdat er weer een nieuwe leuke rol voorbij komt", zo vertelt ze in een interview met Daily Mail

Article continues after the ad

Drillen

De Britse (en deels Russische) actrice is fitter dan ooit. Ze ziet er ook nog steeds geweldig uit (in 2011 kreeg ze van People de titel Body of the Year). Hoe ze dat allemaal doet? Elke dag een work-out, en wel een heel intensieve. Ze doet oefeningen die ooit bedacht zijn door de Canadese luchtmacht voor vrouwelijke militairen. 

Twerk, twerk

O ja, en nog een leuk weetje: ze kan ook twerken (bekijk hieronder. Dat is ook goed voor je lichaam. Vijf jaar geleden liet ze dit kunstje zien in de Amerikaanse talkshow Live with Kelly and Ryan. 

Bron: De Morgen/People Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in