Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Helemaal grijs is hartstikke mooi, maar verzorg die lokken goed

Prachtige vrouwen die natuurlijk grijze haren hebben. Wil je die lokken laten stralen? Dan moet je ze natuurlijk wel goed verzorgen. Want grijs haar kan dof en droog worden en is vaak kwetsbaarder dan andere haarkleuren. Hier een paar tips voor een prachtige bos grijs haar. 1. Shampoo Het is ontz...

Helemaal grijs is hartstikke mooi, maar verzorg die lokken goed

Prachtige vrouwen die natuurlijk grijze haren hebben. Wil je die lokken laten stralen? Dan moet je ze natuurlijk wel goed verzorgen. Want grijs haar kan dof en droog worden en is vaak kwetsbaarder dan andere haarkleuren.

Hier een paar tips voor een prachtige bos grijs haar.

1. Shampoo

Het is ontzettend belangrijk om een goede shampoo te kiezen. Het is daarom echt aan te raden om zilvershampoo te gebruiken. Deze shampoo verzorgt je haar tot in de punten. Daarnaast zorgt het er ook voor dat je haar niet droog wordt.

2. Glansspray

Grijze haren kunnen er al snel dof uitzien. Maar met een glansspray, ziet het er weer fris en fruitig uit.  

3. Citroen

Citroen is de beste vriend voor je haar. Althans, citroenwater dan. Spoel je haar hier één keer per maand mee en je haar glanst weer.

4. Bescherm het tegen hitte

Grijs haar is kwetsbaar, dus bescherm het tegen de hitte van een haardroger en stylingtools met een hitte beschermende spray.

Mooi grijs net als...

Diane Keaton (72)

Jamie Lee Curtis (59)

Helen Mirren (72)

Bron: Het Laatste Nieuws Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in