Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hallo zon, dag rimpels: ontdek anti-aging zonbescherming

Zodra de zon schijnt willen we daar natuurlijk lekker van genieten. Zonder je zorgen te maken over rimpels, pigmentvlekken en andere tekenen van zonschade. En dat kan nu, met de hoogste zonbescherming voorzien van krachtige anti-agingingrediënten. Goed beschermd stralend bruin worden, én het huid...

Hallo zon, dag rimpels: ontdek anti-aging zonbescherming

Zodra de zon schijnt willen we daar natuurlijk lekker van genieten. Zonder je zorgen te maken over rimpels, pigmentvlekken en andere tekenen van zonschade. En dat kan nu, met de hoogste zonbescherming voorzien van krachtige anti-agingingrediënten. Goed beschermd stralend bruin worden, én het huidverouderingsproces vertragen: wie wil dat nu niet?

Dat de zon bijdraagt aan huidveroudering, daar kunnen we nu eenmaal niet omheen. Maar de zon brengt ook veel goeds: het bevordert de aanmaak van vitamine D, onmisbaar voor een goede botopbouw en je maakt op een zonnige dag meer ‘prethormonen’ aan, zoals endorfine en serotonine, waar je ontspannen en vrolijker van wordt. Slim en met mate van de zon genieten kan dus prima, als je maar voorzien bent van de beste zonbescherming.

Zon plus anti-aging

Zou het dan niet praktisch zijn, als je een zonnecrème ook als anti-aging dagcrème kunt gebruiken? Vanuit deze gedachte heeft Sisley de high-end Sunleÿa G.E. SPF50+ zonbescherming ontwikkelt: een zijdezachte zonnecrème voor het gezicht en decolleté die niet alleen optimaal tegen UVA- en UVB straling beschermt, maar ook pigmentvlekken voorkomt en verslapping vertraagt. Zonder overigens zo’n stugge witte waas achter te laten; ondanks de SPF50+ smeert de anti-aging zonnecrème soepel uit en krijgt de huid - zowel direct als op lange termijn - een mooie, stevige en gladde uitstraling.



Vergeten zones

Als je de Sunleÿa G.E. SPF50+ crème ’s ochtends hebt aangebracht, neem je vervolgens de Super Stick Solaire Teinté SPF50+ mee in je handtas. Deze praktische stick is ideaal om op elk moment van de dag zongevoelige plekjes te beschermen, zoals de oren en neus maar ook de oogcontouren. De formule is bovendien zeer goed bestand tegen (transpiratie)vocht dus eveneens een aanrader voor buitenactiviteiten; van een potje tennis, rondje golf tot een lange wandeling. En mocht manlief een touch-up nodig hebben: de stick heeft een neutrale beige kleur die zich direct aan elke huidskleur aanpast.

Meer informatie: Sisley Paris

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in