Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Gekke bekken trekken om rimpels tegen te gaan, het helpt!

Minutenlang gekke bekken trekken, veel beroemdheden zoals Gwyneth Paltrow en Jennifer Aniston doen al jaren aan gezichtsyoga om de rimpels glad te strijken. Uit recent onderzoek van de Northwestern University in Chicago blijkt het echt te werken.  1 tot 3 jaar jonger Er deden verschillende vrouwe...

Gekke bekken trekken om rimpels tegen te gaan, het helpt!

Minutenlang gekke bekken trekken, veel beroemdheden zoals Gwyneth Paltrow en Jennifer Aniston doen al jaren aan gezichtsyoga om de rimpels glad te strijken.

Uit recent onderzoek van de Northwestern University in Chicago blijkt het echt te werken. 

1 tot 3 jaar jonger

Er deden verschillende vrouwen mee aan de studie. De deelnemers hielden de oefeningen tientallen weken vol en na afloop werden ze door artsen één tot drie jaar jonger geschat.

Bolle wangen

Er zijn verschillende oefeningen die je bij jezelf kunt doen. Hierbij alvast twee waar je mee aan de slag kunt. Hou je lippen op elkaar en maak je wangen zo bol mogelijk en je mond zo klein als je kan. Tik met je vingertoppen over je kaken gedurende een halve minuut.

Ooglift

Ook een goeie oefening: de ooglift. Plaats je middelvinger op de binnenste hoek van je wenkbrauwen en je wijsvingers op de buitenste hoek. Oefen zachte druk uit.

Bron: Flair.be/Feeling.be/Styletoday Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in