Waar en wanneer u maar wilt een beauty behandeling naar keuze

Tijd voor een nieuw kapsel, make-up look of manicure,Flawser maar geen idee waar u moet zijn of wie u moet bellen? Flawser weet het. Deze beauty app, opgericht door zakenvrouw Olcay Gulsen, heeft het doel het vrouwen en mannen makkelijker te maken: ‘met de gebruiksvriendelijke app boekt u uw gewenste beauty service waar en wanneer u maar wilt. Dus geen lange wachttijden meer. Ik zie het als een beauty service on demand, een die zich aanpast aan uw schema.’

Hoe werkt het?

U download de stijlvolle beauty app in de App Store of via Google Play. Daarin kiest u waar u uw beautybehandeling wilt ontvangen. Dat kan op uw gewenste locatie of in salon ‘The Embassy’. Daarin kiest u uw beauty service – van een nieuw kapsel tot een manicure. Met één druk op de knop staat een Flawser professional binnen 45 minuten voor u klaar. Boekt u liever op afspraak? Plan uw beautybehandeling dan gerust vooruit. Voor nu is de app beschikbaar in regio Amsterdam, maar binnenkort breidt de app uit.

Article continues after the ad

Nagels, haar & make-up

Vanaf nu is een selectie van favoriete beauty treatments beschikbaar en dit wordt gedurende de tijd verder uitgebreid zodat u ook alle beauty behandelingen op de door u gewenste locatie kan ontvangen.

Flawser embassy

Naast de app kunnen klanten natuurlijk ook terecht in de fysieke beauty salon: The Embassy. Flawser is daarmee het eerste beauty concept waarbij een online platform gecombineerd wordt met een echte salon: de plek waar onze app als het ware tot leven komt en beide werelden elkaar ontmoeten.

 

Locatie: Flawser Embassy, Van Miereveldstraat 9, 1071 DW Amsterdam. Of kijk natuurlijk op www.flawser.nl