Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Feestdagen favoriet: deze beautygifts staan hoog op ieders wishlist

Het kan elk jaar weer een uitdaging zijn om voor dierbaren een origineel kerstcadeau te vinden. Dus aan ieder, in het bijzonder aan alle heren: met deze bijzondere limited editions van Sisley – waarvoor in sommige landen zelfs een wachtlijst bestaat – ga je gegarandeerd hoog scoren. Cultparfum Cu...

Feestdagen favoriet: deze beautygifts staan hoog op ieders wishlist

Het kan elk jaar weer een uitdaging zijn om voor dierbaren een origineel kerstcadeau te vinden. Dus aan ieder, in het bijzonder aan alle heren: met deze bijzondere limited editions van Sisley – waarvoor in sommige landen zelfs een wachtlijst bestaat – ga je gegarandeerd hoog scoren.

Cultparfum

Cultparfum Eau du Soir van Sisley is een bekende klassieker die jaar in jaar uit alle parfumtrends weet te doorstaan. Het oriëntaalse, sensuele parfum is al jaren geliefd bij de elite, en staat bekend als ‘tijdloos en elegant’.

Speciaal voor alle fans verschijnt jaarlijks een schitterende edition limitée van de geliefde geur.

Ofwel: wees er snel bij, want dit collectors’ item is snel uitverkocht. Eau du Soir’s 16e editie, genaamd Tiger Walk, is ditmaal gehuld in de evenzo iconische never out of style luipaardprint (€ 233/100 ml).

Luxe kaars

Een chique geurkaars valt altijd bij iedereen in de smaak. Kies wel voor eersteklas kwaliteit; een kaars die veel branduren biedt en de ruimte vult met een intense, uitzonderlijke geur.

De Orient Candle van Sisley staat voor maar liefst 45 branduren en verspreidt een warme, spicy bloemengeur van mandarijn, bergamot, saffraan, amber, rozen, muskus en sandelhout – een high-end compositie die evengoed in kostbare parfums wordt verwerkt.

De zwartglanzende houder met vuurrode kaars misstaat nergens; zowel de geur als het ontwerp is geïnspireerd op de atmosfeer van een oriëntaals paleis in Andalusië. (€ 64,50)

Verkrijgbaar in geselecteerde luxe Sisley verkooppunten, Hudson’s Bay in Den Haag en De Bijenkorf in Amsterdam.