Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Famke Jansen (54) is een prachtige en krachtige powervrouw

Famke Janssen is Neerlands trots, onze eigen Hollywoodster. De Amstelveense ging van de catwalk naar het witte doek. Haar doorbrak in 1995: femme fatale Xenia Onatopp in de film GoldenEye (James Bond).  Daarna kwamen films als The X-Men en Taken en bevond ze zich ineens tussen de groten der aarde...

Famke Jansen (54) is een prachtige en krachtige powervrouw

Famke Janssen is Neerlands trots, onze eigen Hollywoodster. De Amstelveense ging van de catwalk naar het witte doek. Haar doorbrak in 1995: femme fatale Xenia Onatopp in de film GoldenEye (James Bond). 

Daarna kwamen films als The X-Men en Taken en bevond ze zich ineens tussen de groten der aarde (zoals Liam Neeson, Halle Berry, Matt Damon en Edward Norton).

Sporten

Knappe prestatie van de Hollandse schone van 1.82. De 54-jarige Famke ziet er ook nog eens fantastisch uit. Iets waar ze naar eigen zeggen veel aandacht aan besteedt. Famke:  "Ik doe aan spinning en ben dol op wandelen."  Verder houdt de actrice van dansen (dat doet ze graag in een hotelkamer) en pilates.

En ja, gezond eten is natuurlijk heel belangrijk. De actrice vermijdt alles met gluten. Verder eet ze veel salade, fruit, noten, zoete aardappelen en heel veel (gestoomde) groenten.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.