Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Exclusieve Nouveau & SENSAI beauty-workshop

Het geheim van de prachtige gladde huid van Aziatische vrouwen ligt deels verborgen in hun beautyrituelen. In deze workshop krijg je de kans zelf te ontdekken wat die rituelen en de producten van SENSAI voor jouw huid kunnen betekenen. SENSAI is een Japans high-end huidverzorgingsmerk dat geavanc...

Exclusieve  Nouveau & SENSAI beauty-workshop

Het geheim van de prachtige gladde huid van Aziatische vrouwen ligt deels verborgen in hun beautyrituelen. In deze workshop krijg je de kans zelf te ontdekken wat die rituelen en de producten van SENSAI voor jouw huid kunnen betekenen.

SENSAI is een Japans high-end huidverzorgingsmerk dat geavanceerde huidverzorgingstechnologie combineert met de speciale kracht van het onderscheidende ingrediënt koishimaru-zijde. Koishimaru-zijde stimuleert de productie van hyaluronzuur en voorziet zo de huidcellen continu van vocht. Dit zorgt voor een weergaloos zachte en gladde huid. 

Aziatische beautyrituelen

Ontdek in deze exclusieve workshop de kracht van Aziatische beautyrituelen en maak kennis met de producten van SENSAI, waaronder de nieuwe huidverzorgingslijn Absolute Silk. Deze bestaat uit de vederlichte en innovatieve Micro Mousse Treatment, die de huid nieuwe vitaliteit en jeugdigheid geeft en optimaal voorbereid op de verzorging met Absolute Silk Cream of Fluid. Beide producten completeren de verzorgingsbeleving en strelen de huid als een beschermende cocon.

Aan de slag

In de workshop krijg je uitleg over het bijzondere verzorgingsritueel SENSAI Saho en de productlijnen van SENSAI. Vervolgens ga je op aanwijzing van de SENSAI-expert met de producten aan de slag. Zo ervaar je welke producten en welke volgorde ideaal zijn voor jouw huid. 

PROGRAMMA SENSAI BEAUTY-WORKSHOP
Datum: 31 oktober 2019
Locatie: Hotel Kimpton de Witt
Adres: Nieuwezijds Voorburgwal 5, 1012 RC Amsterdam

Welkom door Claudia Straatmans: 13.30 - 14.00 uur
Workshop 1: 14.00 - 16.00 uur

Welkom door Claudia Straatmans: 17.30 - 18.00 uur
Workshop 2: 18.00 - 20.00 uur

Meld je snel aan

  • Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers per sessie. Wees er snel bij, want vol is vol.
  • De kosten voor deze workshop zijn: € 69 voor abonnees en € 79 voor niet-abonnees.
  • Inclusief hapjes en drankjes
  • Inclusief een goedgevulde goodie bag met Sensai-producten ter waarde van ruim € 250


Klik hier om je op te geven.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in