Met een minivakantie even ontsnappen aan de dagelijkse drukte en verantwoordelijkheden, klinkt als een droom. Goed nieuws: dankzij een geavanceerde technologie die huidverzorging en bruining combineert, wordt deze droom werkelijkheid.

Een dosis vitamine D, gezonde teint en een ontspannen moment. Dat kan gewoon in je eigen huis.

More content below the advertising

Huidverzorging en bruining ineen

Tijdens een ontspannen sessie heb je een wellnessmoment voor jezelf, terwijl de toegepaste rood-lichttechnologie, gecombineerd met UVA-en UVB-licht, huidverzorging samenbrengt met bruining.

Rood-lichttherapie is een bekende techniek die wordt ingezet voor de aanmaak van collageen en elastine in de huid. Fijne lijntjes en rimpels worden hierdoor minder zichtbaar en de huid voelt zacht en soepel aan.

In deze nieuwe rode Collatan®lamp is binnen het UV-spectrum speciaal aandacht geschonken aan het UVB-licht, omdat dit de natuurlijke aanmaak van vitamine D optimaliseert. En dat is heel fijn nu de dagen wat donkerder zijn en we minder daglicht zien. 

Het rode licht zorgt bovendien voor een goede doorbloeding van de huid, waardoor de huid een mooie en natuurlijke bruine teint krijgt. De perfecte combinatie!

Ideale wellnessbeleving thuis

Na de eerste sessie voelt de huid al zachter en soepeler aan en ben je zelf heerlijk ontspannen.

Met deze nieuwe techniek in huis, kun je een sessie op elk gewenst moment inplannen in je drukke week. Een minivakantie in je eigen huis, met een verzorgde en gebruinde huid als souvenir!

Meer informatie 

 

Nu in Nouveau: van celpenetrerende peptiden tot de terugkeer van de korte pony. De beauty-experts delen trends waar we heel gelukkig en knap van worden. 

Beautyjournalist Anneloes Tas schrijft alle dagen over beautyzaken:  ‘Huidverzorging op maat wordt meer de tendens; je kunt immers wel van alles op je huid smeren, maar als je huidconditie niet specifiek op haar wenken bediend wordt, is zelfs de beste wondercrème niet effectief.

More content below the advertising

Steeds meer merken brengen nu al zogenoemde basiscrèmes – die vooral hydrateren - waar je zelf een specifieke werkstof aan toe kunt voegen.

Zo staat het met jouw huidconditie

Sowieso kan ik iedereen aanraden: laat een DNA-huidprofiel maken, zodat je exact te horen krijgt hoe het met je huidconditie staat.

Zo krijg je bijvoorbeeld ook inzicht in de hoeveelheid UV-schade die je huid eventueel al heeft opgebouwd, welke genetische factoren aandachtspunt zijn, maar ook welke processen sneller verlopen – zoals de afbraak van collageen.

En wat je bovenal wilt weten: wat je daar allemaal tegen kunt doen. Bijvoorbeeld welke ingrediënten in jouw huidverzorging zouden moeten zitten, maar ook hoe je door aanpassingen in je levensstijl zelf invloed kunt uitoefenen.’ 

SkinDNA® vanaf € 289,- bij onder andere agingexpert.nl en iDDNA-lifestyleprogramma van knapinstitute.nl.

10 beauty-experts vertellen deze maand in Nouveau wat de trends zijn op het gebied van hun expertise. Van voeding tot chirurgie.

Nu in de winkel!

Beeld: unsplash

Elke week het laatste mode-nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Van hard roze tot stijlvol grijs. Dit zijn volgens experts de kleuren nagellak die het helemaal zijn op dit moment.

1. Neoprene Pink

Alleen al voor Christian Louboutin’s hysterische Loubiflash verpakking zouden we een kleurtje van hem op onze nagels willen hebben. Dan ook maar meteen hard roze, volgens beauty-expert Naomi Yasuda: “Deze kleur is echt zo vol, bijna fluoriserend.”

More content below the advertising

2. Glossy Navy

Stijlvol diep blauw, dat wordt hélemaal de kleur waar het om draait. Wij zijn fan!

3. Dove Gray

Tussen het hardere zwart en het naturel zacht roze, vonden wij deze variant van Essie. Lichtgrijs, subtiel en smaakvol. Weer eens iets anders! Deze kleur heet In without a stitch.

4. Sheer Blush

Nog zo’n mooie subtiele kleur, lichtroze. Geeft een natuurlijke accent en past bij bijna elk kleurtype huid.

Lees ook: Als je dit weet, draag je voortaan altijd de juiste kleur kleding.

5. Poppy Red

De klassieke rood wordt een tikje lichter dit jaar, maar nog steeds vol karakter. Deze versie van Chanel (Scenario) neigt bijna naar oranje. Stijlvol én stoer tegelijk.

En voor alle kleuren geldt: de Metallic Finish maakt het af

We blijven gewoon lekker ‘shinen’ dit jaar, maar iets minder uitbundig dan vorig jaar. De kleur maakt in deze niet zoveel uit, als de finish maar wat lichte sparkle geeft.

Beeld: unsplash. Bron: Refinery29.com

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in