Met een minivakantie even ontsnappen aan de dagelijkse drukte en verantwoordelijkheden, klinkt als een droom. Goed nieuws: dankzij een geavanceerde technologie die huidverzorging en bruining combineert, wordt deze droom werkelijkheid.

Een dosis vitamine D, gezonde teint en een ontspannen moment. Dat kan gewoon in je eigen huis.

Article continues after the ad

Huidverzorging en bruining ineen

Tijdens een ontspannen sessie heb je een wellnessmoment voor jezelf, terwijl de toegepaste rood-lichttechnologie, gecombineerd met UVA-en UVB-licht, huidverzorging samenbrengt met bruining.

Rood-lichttherapie is een bekende techniek die wordt ingezet voor de aanmaak van collageen en elastine in de huid. Fijne lijntjes en rimpels worden hierdoor minder zichtbaar en de huid voelt zacht en soepel aan.

In deze nieuwe rode Collatan®lamp is binnen het UV-spectrum speciaal aandacht geschonken aan het UVB-licht, omdat dit de natuurlijke aanmaak van vitamine D optimaliseert. En dat is heel fijn nu de dagen wat donkerder zijn en we minder daglicht zien. 

Het rode licht zorgt bovendien voor een goede doorbloeding van de huid, waardoor de huid een mooie en natuurlijke bruine teint krijgt. De perfecte combinatie!

Ideale wellnessbeleving thuis

Na de eerste sessie voelt de huid al zachter en soepeler aan en ben je zelf heerlijk ontspannen.

Met deze nieuwe techniek in huis, kun je een sessie op elk gewenst moment inplannen in je drukke week. Een minivakantie in je eigen huis, met een verzorgde en gebruinde huid als souvenir!

Meer informatie