Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Edsilia Rombley is net als schoonzus Trijntje afgevallen (ze verklapt ook hoeveel)

Edsilia Rombley zat niet lekker in d'r vel en besloot vorig jaar september om wat kilo's kwijt te raken. Dat ging goed, inmiddels is ze heel veel kwijt. Haar geheim? Net als schoonzus Trijntje Oosterhuis en Angela Groothuizen: Alizonne Therapie. Dag kilo's! Trijntje viel maar liefst 24 kilo af, m...

Edsilia Rombley is net als schoonzus Trijntje afgevallen (ze verklapt ook hoeveel)

Edsilia Rombley zat niet lekker in d'r vel en besloot vorig jaar september om wat kilo's kwijt te raken. Dat ging goed, inmiddels is ze heel veel kwijt. Haar geheim?

Net als schoonzus Trijntje Oosterhuis en Angela Groothuizen: Alizonne Therapie.

Dag kilo's!

Trijntje viel maar liefst 24 kilo af, maar zoveel wilde Edsilia niet kwijt. Toch komt ze aardig in de buurt. "Ik wilde hooguit dertien, veertien kilo afvallen. Dan zou ik 70 kilo wegen. Maar ik bleef afvallen en het ging zo makkelijk dat ik ben doorgegaan", zo vertelde ze onlangs aan Story.

Dit was Edsilia een jaar geleden

Stabiel

Ze vult aan: "Inmiddels heb ik alweer een tijdje een stabiel gewicht en ben ik in totaal negentien kilo kwijtgeraakt." Nou wij vinden dat Edsilia er echt geweldig uitziet. 

Dit is de zangeres nu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Think i am ready?!!?? #ittakes2 Styling by @dianatheys

Een bericht gedeeld door Edsilia Rombley (@edsiliarombley) op

Bron: Instagram Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in