Mooi oud worden? Het is zo gemakkelijk, als we deze 40+ Hollywood celebrities moeten geloven. Doe je voordeel met hun tips!

Een Hollywood celeb wordt zo vaak gefilmd en gefotografeerd dat ze er graag een beetje knap bijloopt. Dat is logisch, wie wil dat nou niet? Dat daar regelmatig een cosmetische arts aan te pas komt, zal ze niet snel toegeven. Liever geeft ze alleen prijs wat ze er helemaal zelf aan doet om slank en met een prachtige rimpelvrije huid door het leven te gaan. Maar het moet gezegd: deze vrouwen zien er fantastisch uit. Kijk even naar ze en je gaat binnenkort gewoon een paar van hun tips toepassen...

Jennifer Lopez (48): rookt niet, drinkt geen alcohol en ook geen koffie. “Zo slecht voor je huid naarmate je ouder wordt.”

Jennifer Aniston (48): veel sporten, yoga en een uitgebalanceerd dieet. Maar als ze zin heeft in lasagne, dan eet ze lasagne. Zonder de pasta, dat dan weer wel…

Article continues after the ad

Cindy Crawford (51): slaat nooit haar ontbijt over: een kop groene thee en een proteïne shake geven haar een kickstart, beweert ze.

Reese Witherspoon (41): is gek op koekjes en gefrituurde kip, maar eet die echt alleen bij speciale gelegenheden. Op alle andere momenten is het toch vooral groente.

Halle Berry (51): heeft diabetes sinds haar negentiende en moet haar eten dus sowieso in de gaten houden. Ze gaat voor vier kleine porties per dag die vooral bestaan uit groente, heel veel water en zo min mogelijk geraffineerde suikers of brood.

Julia Roberts (50): weinig koolhydraten, veel groente, granen en proteïnen. Een doorsnee Roberts-dag: ontbijt: zelfgemaakte granola, bessen en yoghurt, lunch: spinazietaart van filodeeg, diner: iets met zalm, quinoa en groente.

Nicole Kidman (50): doet het de 80-20 way: 80% gezond, 20% toegeven aan waar je zin in hebt. “Ik geloof er niet in mezelf iets te ontzeggen. Soms valt die 80 trouwens een beetje terug naar 70...”