Modeontwerpster Victoria Beckham, die vroeger met dunne lijntjes boven haar ogen door het leven ging, onthult het geheim achter haar lange wimpers en volle wenkbrauwen. 

De Britse volgde de dunne-wenkbrauwentrend tijdens haar Spice Girls-tijd in de jaren 90, maar de laatste jaren hebben haar 'brows' een meer natuurlijke uitstraling.

Lees ook: Modeadvies van Victoria Beckham? Kost je twee dollar!

Nauwelijks wimpers
Om de haargroei van haar wimpers te bevorderen, gebruikt Victoria het (alleen op recept verkrijgbare) product Latisse, speciaal voor mensen die nauwelijks wimpers hebben. Deze druppels zijn goedgekeurd door de US Food and Drug administration (FDA).

Druppels en borsteltjes
"Als je dit product koopt, krijg je bij de druppels ook meteen een aantal borsteltjes mee", vertelt Victoria aan beauty-website Into The Gloss. "Ik gebruik het voor mijn onder- en bovenwimpers. Je moet wel uitkijken dat je niets in je oog krijgt, anders kunnen er bruine vlekken ontstaan. Ik breng ook een ruime hoeveelheid aan op mijn wenkbrauwen, daardoor zijn ze volledig terug gegroeid." Victoria heeft gemerkt dat het verschil maakt als je ermee stopt. 

Beauty-goeroe Anastasia
Het andere geheim van haar mooie wenkbrauwen? De uit Roemenië afkomstige beauty-goeroe Anastasia Soare, de vrouw achter het cosmeticabedrijf Anastasia Beverly Hills. Victoria: "Zij is de enige die aan mijn wenkbrauwen mag komen. Ik ben al maanden niet in haar thuisbasis Los Angeles geweest, maar niemand anders mag mijn wenkbrauwen epileren; zij is de absolute top in wat zij doet en haar producten zijn geweldig."

Ze zweert bij Weleda
Voor haar huidverzorgingsregime gebruikt de 43-jarige designer verschillende producten, vooral van Sarah Chapman and Dr. Lancer. Maar gaat het om haar dagelijkse hydratatie, dan kiest Victoria altijd voor het (zeer betaalbare) Weleda Skin Food. "De crème is dik en boterzacht. Wat ik er ook fijn aan vind, is dat het niet duur is en vrijwel overal verkrijgbaar. En als ik een kleurtje heb, mix ik het met kokosolie - dezelfde als waarmee ik kook - en dat breng ik dan aan op mijn hele lichaam. Sommige mensen zullen het te vettig vinden, maar ik blijf daardoor langer bruin", tipt ze.

Bron: Hello Magazine

Cameron houdt op haar tijd wel van een beetje surfen. Zeker op het water met een vrij bleke huid, is het dan oppassen geblazen. Daarom houdt ze er een paar strenge zonnebrandregels op na.

De geboren Californische, die dol is op het strand, weet ook precies hoe zij de zon tijdens een stranddag te vriend kan houden.

Op haar website www.ourbodybook.com geeft zij daarvoor het recept:

  • Drink veel water
  • Eet vochtrijke snacks
  • Draag een hoed
  • Smeer jezelf, vijftien minuten vóórdat je de zon in gaat en vóórdat je je badkleding aantrekt, van top tot teen in met een goede zonnebrandcrème. En dat 'van top tot teen' bedoelt Cameron heel letterlijk; geen plekje mag worden overgeslagen.

En mocht de hermetische crèmelaag worden aangetast door kleding, handdoek, zeewater of zweet, werk hem dan onmiddellijk bij.

Want, zo zegt Cameron, ‘een ongelijke bruining is tot daaraan toe, maar een ongelijke verbranding…’ 

Beeld: ANP.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Mascara blijft lekker lang zitten met deze té makkelijke tip.

Als je dan toch elke ochtend tijd en aandacht aan je wimpers besteedt, wil je natuurlijk ook dat je mascara zo lang mogelijk mooi blijft zitten. En laat daar nou niet per se een duur long lasting product voor nodig zijn. Maar gewoon een beetje water! De truc hier is om je wimpers vochtig te maken vóór je de mascara aanbrengt. Dat maakt het aanbrengen bovendien gemakkelijker en geeft dus een langer, beter resultaat. Simpeler wordt het niet. 

 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl .Schrijf je in!