Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit zijn Lauren Hutton's geheimen voor een mooi leven

Over 'style has no age' gesproken.  Lauren Hutton was in de jaren zeventig een van de eerste echte supermodellen en staat sindsdien boven alle beautyhypes. Zo heeft ze nooit iets aan het spleetje tussen haar tanden laten doen. Koestert ze 'alle rimpels, zowel die van het lachen als van de zorgen'...

Dit zijn Lauren Hutton's geheimen voor een mooi leven

Over 'style has no age' gesproken. 

Lauren Hutton was in de jaren zeventig een van de eerste echte supermodellen en staat sindsdien boven alle beautyhypes. Zo heeft ze nooit iets aan het spleetje tussen haar tanden laten doen. Koestert ze 'alle rimpels, zowel die van het lachen als van de zorgen'. En is ze een van de coolste celebs die er is: zelfredzaam, maakt avontuurlijke reizen en is een expert in levenslust. Tien aanraders van de Lady Rebel.

Ouder worden

"Vrouwen kunnen ouder worden en er op elke denkbare manier goed en levendig uitzien. Blijf reizen, blijf nieuwe ervaringen opdoen.  Een leuke man helpt. En nooit stoppen met seks, daar is het veel te leuk voor." De man waar ze hier lol mee heeft is James Caan, in The Gambler (1974).

Levenslust

"Veel lezen, veel lachen en zorgen dat je veel in de natuur bent geven een soort basis waar niets tegenop kan. Het aardt je en iemand met die uitstraling is vanzelf al aantrekkelijk. Lezen doe ik graag in bed, soms lig ik er al om acht uur in. Het is therapeutisch, mentaal reizen. Ik lees alles in bed, behalve The Economist of The Times. Die laatste twee doen niets voor je nachtrust."

Goed eten

"Ik hou van eieren. Soms met bacon. Goed brood, echt brood. Zo'n ontbijt, daar kan ik wat mee. Met zwarte thee, ik heb altijd Taifu bij me, sterke oude Chinese thee. Lunchen doe ik nooit, ik ga van een goed ontbijt naar een goed diner."

Favoriete product