Een mond met een paar prachtige volle en weelderige lippen, wie wil dat nou niet? Niet iedereen is gezegend met de genen van Angelina Jolie, maar gelukkig zijn er trucs. Zo krijg ook jij een mond om te zoenen. Smak!

Allereerst is het heel belangrijk om de juiste kleur te kiezen. Kies vooral voor een lichte kleur, want juist daar krijg je vollere lippen van. Want hoe donkerder de kleur, hoe dunner je lippen ogen. 

Highlighten die boel
Pak er voor een vollere lip ook een wit potlood bij en highlight het midden van je boven- en onderlip. Maak het lijntje op de onderlip iets breder. Vervolgens vul je het verder in met een lipliner in dezelfde kleur als de keuze van je lippenstift. En dan: blend met je vinger de kleuren en laat ze zo in elkaar overlopen. De finishing touch: een gloss.

De Angelina Jolie-lippen
Nog een extra truc om je lippen optisch voller te maken: neem een lipliner die twee tinten donkerder is dan je lippen en in een bruine kleur. Het klinkt gek, maar het werkt echt! Omlijn vervolgens de contouren van je mond. Dan ga je met de lipliner 'tekenen': trek drie harde strepen op je onderste lippen. Dan 'teken' je twee vervaagde lijnen op je bovenste lippen en creëer schaduw in de mondhoeken. Dan stift je de lippen licht roze. Voor nog meer volume breng je daarover een lipgloss in dezelfde kleur aan.

Bron: Libelle/Pinterest
Beeld: Hollandse Hoogte

Cameron houdt op haar tijd wel van een beetje surfen. Zeker op het water met een vrij bleke huid, is het dan oppassen geblazen. Daarom houdt ze er een paar strenge zonnebrandregels op na.

De geboren Californische, die dol is op het strand, weet ook precies hoe zij de zon tijdens een stranddag te vriend kan houden.

Op haar website www.ourbodybook.com geeft zij daarvoor het recept:

  • Drink veel water
  • Eet vochtrijke snacks
  • Draag een hoed
  • Smeer jezelf, vijftien minuten vóórdat je de zon in gaat en vóórdat je je badkleding aantrekt, van top tot teen in met een goede zonnebrandcrème. En dat 'van top tot teen' bedoelt Cameron heel letterlijk; geen plekje mag worden overgeslagen.

En mocht de hermetische crèmelaag worden aangetast door kleding, handdoek, zeewater of zweet, werk hem dan onmiddellijk bij.

Want, zo zegt Cameron, ‘een ongelijke bruining is tot daaraan toe, maar een ongelijke verbranding…’ 

Beeld: ANP.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Mascara blijft lekker lang zitten met deze té makkelijke tip.

Als je dan toch elke ochtend tijd en aandacht aan je wimpers besteedt, wil je natuurlijk ook dat je mascara zo lang mogelijk mooi blijft zitten. En laat daar nou niet per se een duur long lasting product voor nodig zijn. Maar gewoon een beetje water! De truc hier is om je wimpers vochtig te maken vóór je de mascara aanbrengt. Dat maakt het aanbrengen bovendien gemakkelijker en geeft dus een langer, beter resultaat. Simpeler wordt het niet. 

 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl .Schrijf je in!