Een mond met een paar prachtige volle en weelderige lippen, wie wil dat nou niet? Niet iedereen is gezegend met de genen van Angelina Jolie, maar gelukkig zijn er trucs. Zo krijg ook jij een mond om te zoenen. Smak!

Allereerst is het heel belangrijk om de juiste kleur te kiezen. Kies vooral voor een lichte kleur, want juist daar krijg je vollere lippen van. Want hoe donkerder de kleur, hoe dunner je lippen ogen. 

Highlighten die boel
Pak er voor een vollere lip ook een wit potlood bij en highlight het midden van je boven- en onderlip. Maak het lijntje op de onderlip iets breder. Vervolgens vul je het verder in met een lipliner in dezelfde kleur als de keuze van je lippenstift. En dan: blend met je vinger de kleuren en laat ze zo in elkaar overlopen. De finishing touch: een gloss.

De Angelina Jolie-lippen
Nog een extra truc om je lippen optisch voller te maken: neem een lipliner die twee tinten donkerder is dan je lippen en in een bruine kleur. Het klinkt gek, maar het werkt echt! Omlijn vervolgens de contouren van je mond. Dan ga je met de lipliner 'tekenen': trek drie harde strepen op je onderste lippen. Dan 'teken' je twee vervaagde lijnen op je bovenste lippen en creëer schaduw in de mondhoeken. Dan stift je de lippen licht roze. Voor nog meer volume breng je daarover een lipgloss in dezelfde kleur aan.

Article continues after the ad

Bron: Libelle/Pinterest
Beeld: Hollandse Hoogte