Geen beter voornemen dan om in 2018 extra goed voor jezelf te zorgen. Bijvoorbeeld door je ogen de aandacht te geven die ze verdienen. En met deze tip is het volhouden van je goede voornemen niet alleen reuze gemakkelijk, je ziet ook meteen resultaat!

Goede voornemens zijn goed zolang je ze kunt waarmaken. Want als het om wat voor reden niet lukt, krijg je te maken met teleurstelling en frustratie. Daarom stelt Olaz je graag voor aan een goed voornemen dat je heel gemakkelijk kunt volhouden; en waardoor je ogen zichtbaar meer gaan stralen in 2018!

Omdat Olaz Eyes Ultimate oogcrème doet wat jij je voorneemt, is het een door consumenten gekozen product van het jaar 2018!

Voorkom een volkomen onnodige twintig jaar oudere uitstraling

Olaz noemt dit voornemen Het oog wil ook wat! En je maakt het waar door jouw ogen met Olaz Eyes alles te geven wat ze nodig hebben. Olaz Eyes is de nieuwe kijk op oogverzorging. Het voorkomt dat je - volkomen onnodig - net als 80 procent van alle vrouwen, een tot wel twintig jaar oudere uitstraling krijgt.

Olaz Eyes is heel gemakkelijk in het gebruik, en het is wetenschappelijk aangetoond dat het werkt. Niet door wallen, zwellingen, lijntjes en rimpels te maskeren... maar door die verouderingssignalen te bestrijden! En dat doe je met slechts twee producten.

Ultimate oogcrème (€ 24,90)

Olaz Eyes Ultimate oogcrème is een 3-in-1 multi-actie crème. Ultimate is speciaal ontwikkeld om onmiddellijk voor prachtige ageless ogen te zorgen, door het gericht aanpakken van donkere kringen, rimpeltjes en zwellingen. Door de krachtige combinatie van Niacinamide, Glycerine en Pepta-Peptides begint Olaz Eyes Ultimate oogcrème onmiddellijk met de aanpak van drie essentiële problemen: donkere kringen met Olaz' kleurcorrectie technologie; het verminderen van zwellingen tijdens het inmasseren, terwijl tegelijkertijd het huidoppervlak de lijntjes rond de ogen worden gladgestreken.

Oogserum (€ 24,90)

Olaz Eyes Verstevigend oogserum is specifiek ontwikkeld om wallen onder de ogen en om rimpeltjes rond de ogen te bestrijden. Deze multi-actie crème helpt bij het verstevigen van de verslapte huid door het gebruik van een hoge concentratie van Niacinamide (vitamine B3). De formule biedt ook ondersteuning bij het versterken van de huid’s natuurlijke weerstand, hetgeen de ontwikkeling van lijntjes en fijne rimpeltjes weer helpt tegengaan.

De formule van huidtextuur verbeterende petides en cafeïne versnelt de celvernieuwing van de opperhuid, verbetert het vasthouden van het juiste vochtniveau en vermindert het ontstaan van lijntjes en fijne rimpeltjes.

Mascara blijft lekker lang zitten met deze té makkelijke tip.

Als je dan toch elke ochtend tijd en aandacht aan je wimpers besteedt, wil je natuurlijk ook dat je mascara zo lang mogelijk mooi blijft zitten. En laat daar nou niet per se een duur long lasting product voor nodig zijn. Maar gewoon een beetje water! De truc hier is om je wimpers vochtig te maken vóór je de mascara aanbrengt. Dat maakt het aanbrengen bovendien gemakkelijker en geeft dus een langer, beter resultaat. Simpeler wordt het niet. 

 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl .Schrijf je in!

Je huid en teint (lijntjes, dofheid, pigmentvlekjes) veranderen of verslappen (uitdijende kaaklijn, overhangende oogleden). Ook zal langzaam het volume van lippen, wimpers en wenkbrauwen slinken.

Maar daar kun je prima je make-up op aanpassen. In vijf delen laten we je zien hoe je er binnen 10 minuten 10 jaar jonger uitziet.

Waarschijnlijk weet je intussen uitstekend welke kleuren en make-upproducten wonderen voor je doen - en welke je beter links kunt laten liggen. Toch kan het zomaar gebeuren dat een vaste make-uproutine op een dag niet meer voldoet.

Deel 2: Weergaloze wenkbrauwen 

Iedere make-upexpert weet: wenkbrauwen maken de vrouw. Zowel de vorm als kleur kunnen enorm bepalend zijn voor je algehele uitstraling.

Als ze in de loop der jaren verdunnen, kun je ze aanvankelijk bijtekenen met een potlood of ‘de gaten’ opvullen met poeder.

Een brow gel is meer geschikt om een rommelig rijtje netjes te strijken, niet zozeer om op te vullen.

Maak ze in elk geval nooit te donker, dat versterkt een harde uitstraling: hooguit één tintje dieper dan je haarkleur.

Blijven er steeds minder haartjes over? Je kunt kiezen voor (semi-)permanente make-up, zoals de professionele technieken als micro-blading of 3D hairstrokes.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!

Beeld: iStock