Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Is dit 'Power foil' masker van Victoria Beckham het geheim van een perfecte huid?

Sinds kort maakt modeontwerpster Victoria Beckham video's, waarin ze haar kijkers haar beauty-routine en make-up trucs laat zien. Gisteren deelde ze dit filmpje, waarin ze er wel heel 'spacy' uitziet. Je ziet Victoria namelijk in bed liggen met een zilveren masker op, het 'PowerFoil Face Mask' va...

Is dit 'Power foil' masker van Victoria Beckham het geheim van een perfecte huid?

Sinds kort maakt modeontwerpster Victoria Beckham video's, waarin ze haar kijkers haar beauty-routine en make-up trucs laat zien. Gisteren deelde ze dit filmpje, waarin ze er wel heel 'spacy' uitziet.

Je ziet Victoria namelijk in bed liggen met een zilveren masker op, het 'PowerFoil Face Mask' van Estée Lauder. De 43-jarige Britse zangeres, die inmiddels al jaren succesvol is als designer, zweert erbij. Maar wat doet het met je huid?

Lees ook: Victoria Beckham onthult 'vet' beautygeheim

'Reset' je huid
Dat de huid van La Beckham prachtig is, mag duidelijk zijn. Maar bevat dit masker het 'geheime ingrediënt' dat daar mede voor zorgt? Het lijkt erop van wel. Het foliemasker belooft na een week vol stress, slaaptekort en luchtvervuiling je huid te 'resetten' en te hydrateren (25 keer sneller dan een katoenen masker) en dat allemaal in tien minuten. Onze nieuwsgierigheid is gewekt!

Zo wordt ze niet echt wakker (hopen we voor David)