Sinds kort maakt modeontwerpster Victoria Beckham video's, waarin ze haar kijkers haar beauty-routine en make-up trucs laat zien. Gisteren deelde ze dit filmpje, waarin ze er wel heel 'spacy' uitziet.

Je ziet Victoria namelijk in bed liggen met een zilveren masker op, het 'PowerFoil Face Mask' van Estée Lauder. De 43-jarige Britse zangeres, die inmiddels al jaren succesvol is als designer, zweert erbij. Maar wat doet het met je huid?

Lees ook: Victoria Beckham onthult 'vet' beautygeheim

'Reset' je huid
Dat de huid van La Beckham prachtig is, mag duidelijk zijn. Maar bevat dit masker het 'geheime ingrediënt' dat daar mede voor zorgt? Het lijkt erop van wel. Het foliemasker belooft na een week vol stress, slaaptekort en luchtvervuiling je huid te 'resetten' en te hydrateren (25 keer sneller dan een katoenen masker) en dat allemaal in tien minuten. Onze nieuwsgierigheid is gewekt!

Article continues after the ad

Zo wordt ze niet echt wakker (hopen we voor David)


Tutorials met een knipoog
Het is een rázendsnel filmpje (bekijk hieronder ook even de video waarin ze voordoet hoe je een mooie smoky eye maakt), maar ze doet het hartstikke leuk en met een knipoog. Al gaat het soms mis en wordt er nog even snel een scheldwoord weggepiept... Het is overigens geen toeval dat Victoria Estée Lauder-producten gebruikt: ze bedacht voor het merk een eigen beauty-lijn, die ze ook in de video's gebruikt.


Voor altijd zomer
Een een ding hebben we al geleerd: die fletse herfsthuid laten we links liggen, wij gaan voor een zomerse glow à la Victoria.