Sinds kort maakt modeontwerpster Victoria Beckham video's, waarin ze haar kijkers haar beauty-routine en make-up trucs laat zien. Gisteren deelde ze dit filmpje, waarin ze er wel heel 'spacy' uitziet.

Je ziet Victoria namelijk in bed liggen met een zilveren masker op, het 'PowerFoil Face Mask' van Estée Lauder. De 43-jarige Britse zangeres, die inmiddels al jaren succesvol is als designer, zweert erbij. Maar wat doet het met je huid?

Lees ook: Victoria Beckham onthult 'vet' beautygeheim

'Reset' je huid
Dat de huid van La Beckham prachtig is, mag duidelijk zijn. Maar bevat dit masker het 'geheime ingrediënt' dat daar mede voor zorgt? Het lijkt erop van wel. Het foliemasker belooft na een week vol stress, slaaptekort en luchtvervuiling je huid te 'resetten' en te hydrateren (25 keer sneller dan een katoenen masker) en dat allemaal in tien minuten. Onze nieuwsgierigheid is gewekt!Tutorials met een knipoog
Het is een rázendsnel filmpje (bekijk hieronder ook even de video waarin ze voordoet hoe je een mooie smoky eye maakt), maar ze doet het hartstikke leuk en met een knipoog. Al gaat het soms mis en wordt er nog even snel een scheldwoord weggepiept... Het is overigens geen toeval dat Victoria Estée Lauder-producten gebruikt: ze bedacht voor het merk een eigen beauty-lijn, die ze ook in de video's gebruikt.


Voor altijd zomer
Een een ding hebben we al geleerd: die fletse herfsthuid laten we links liggen, wij gaan voor een zomerse glow à la Victoria. 

Het is alweer 23 jaar geleden dat de samenwerking tussen de actrice en Lancôme stopte. Rossellini zou te oud zijn geweest. Nu, ze is inmiddels 65 jaar, wordt ze weer het gezicht van het prachtige merk, maar gaat het wat haar betreft niet over anti-aging.

Interessant is de ruimte die Rossellini kreeg bij haar samenwerking voor een crème. Een anti-agingcrème. ‘De crème heet nu Rénergie Multi-Glow. Soms wordt-ie nog anti-aging genoemd, maar dat irriteert me; we kunnen niet anti-agen, dat is tegennatuurlijk!’

Isabella toen...

Elegant: ja, jong: nee

‘Ik heb mijn vriendinnen gevraagd: zouden jullie weer jong willen zijn en velen zeiden nee. We willen elegant en sophisticated zijn, maar jong? Vanaf het moment dat je wordt geboren, word je ouder. Het heeft geen zin om die realiteit te ontkennen. Vraag je beter af: hoe kom ik goed door de verschillende hoofdstukken van mijn leven?’

Isabella nu.

Vrouw aan de top

Over waarom Isabella is teruggevraagd, heeft ze wel een idee: ‘Ik denk dat het er mee te maken heeft dat de nieuwe general manager van Lancôme International een vrouw is, Françoise Lehmann. Hiervoor had ik te maken met zestigjarige mannen die paternalistisch waren en minzaam. Françoise wil niet weer het zoveelste mooie model, maar het merk meer een instrument laten zijn om elegantie en glamour te vinden.’

Rossellini hoopt dat haar nieuwe samenwerking veranderingen laat zien voor meer vrouwen. ‘Schoonheid is hoe jij het voor jezelf bepaalt, en wat je van jezelf wilt laten zien.’

 

Bron: Daily Mail Beeld: Lancôme

 

 

Snotteren en jeukende ogen. Die ellendige hooikoorts speelt weer op. Wat kun je eraan doen? Nou gewoon, simpelweg een gin-tonic drinken. Dat lijkt ons geen straf! Hier lees je waarom juist die G&T je van je hooikoorts af helpt.

Waarom? Omdat dit drankje weinig histamine en sulfiet bevatten. Stoffen die wel flink aanwezig zijn in bijvoorbeeld bier en wijn. Die stoffen kunnen juist een allergische reactie veroorzaken. Een gin-tonic is dus een beter alternatief voor hooikoorts- en astmapatiënten.

Astma en hooikoorts

Deze gin-tonic tip komt overwaaien uit Groot-Brittanië. De Britse Astmastichting voerde een onderzoek uit naar welke drankjes de symptomen van astma versterken, en welke niet.

Want ja, astma en hooikoorts hebben overeenkomsten. Zo komt bij beide condities de stof histamine vrij bij een allergische reactie.

Santé

En wat bleek uit het onderzoek: maar liefst 64 procent gaf aan meer last van klachten te hebben bij bepaalde alcoholhoudende dranken: rode wijn, witte wijn, bier en cider. Niet bij gin-tonic dus. Een goede reden om er eentje te drinken op een mooie warme zomerse dag!