Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit is het recept van Meghan Markle's eigen gezichtsmasker

Meghan Markle gebruikt niet alleen dure crèmes als La Mer en Dr. Lancer, maar maakt ook een eigen brouwsel dat haar gezicht doet stralen.  Laten wij nou dat recept hebben. Do it yourself Dat is onthuld door Nichola Joss, de visagist van de Duchess of Sussex. "At-home gezichtsmaskers zijn geweldig...

Dit is het recept van Meghan Markle's eigen gezichtsmasker

Meghan Markle gebruikt niet alleen dure crèmes als La Mer en Dr. Lancer, maar maakt ook een eigen brouwsel dat haar gezicht doet stralen. 

Laten wij nou dat recept hebben.

Do it yourself

Dat is onthuld door Nichola Joss, de visagist van de Duchess of Sussex. "At-home gezichtsmaskers zijn geweldig, en ik sta er volledig achter. Ze zijn eenvoudig, gratis en je hebt de volledige controle over de ingrediënten die je op je huid smeert. Net daarom houden mijn klanten er zo van", zei ze in een interview met Refinery 29.

Scrubben

Dit is wat je in huis moet halen voor het 'wondermiddel' van Meghan: kokosolie, honing en kurkuma. Mix dit door elkaar en breng dit aan als masker. Het werkt herstellend en ontstekingswerend.

Heeft je huid meer hydratatie nodig? Voeg dan havermout toe voor  een exfoliërende scrub. Probeer het masker overigens eerst altijd op een klein stukje om grote huidreacties te voorkomen.

Bron: Refinery29 Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.