Bijna als een duizend-en-een-doekje, maar dan in olievorm. Nouveau’s Claudia & Wies zijn laaiend enthousiast over Combray Facial Oil. Claudia: “Een flesje, een paar druppels, meer heb je niet nodig. Deze olie kan voor dag en nacht én onder de ogen. Het scheelt sleepwerk, 1 fles kan mee voor de hele vakantie.”

Combray Facial Oil is een uitzonderlijk effectieve moisturizer in de vorm van een verzachtende olie. En hij bevat maar twee ingrediënten.

Het voornaamste daarvan is de zeer hoge concentratie Oxofulleram, een unieke antioxidant dat werkt als een ‘vrije-radicalenspons’. De stof heeft alle goede eigenschappen van vitamine E, maar is vele malen sterker. Bovendien werkt hij in de celwand, waar hij optimaal huidveroudering tegen kan gaan. Daarnaast werkt de Oxofulleram kalmerend op een rode, geïrriteerde of gestreste huid.

Nog even op een rijtje:

Combray Facial Oil bevat kwalitatief hoogwaardige cosmetische oliën en heeft verschillende werkingen:

  • Hij werkt anti-age
  • Hij hydrateert
  • Hij kalmeert & regenereert
  • Hij verzacht
  • Hij beschermt de huid

Zó gebruik je Combray Facial Oil
Elke dag een paar druppels Combray Facial Oil en je ziet rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekken aanzienlijk verminderen. 
Combray Facial Oil bevat geen toegevoegde parfums, kleurstoffen, parabenen of andere chemische stoffen. En het mooie is dus, naast de Combray Facial Oil heb je geen andere dag-, nacht-, oogcrèmes of serums meer nodig, alleen nog een crème met SPF!

De olie is geschikt voor alle huidtypen en leeftijden.

Kijk voor meer informatie op Combray Skincare.