Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze vrouw ziet er tien jaar jonger uit, dit is haar (opmerkelijke) geheim

De Britse zakenvrouw Tracey Gascoyne is 51, maar zo voelt ze zich absoluut niet. Dat is weer te zien aan haar uiterlijk, want deze vrouw wordt vaak jaren jonger geschat.  Iets waar ze maar wat trots op is. Rennen Tracey doet er uiteraard wel wat voor om zo fris en fruit voor de dag te komen. Haar...

Deze vrouw ziet er tien jaar jonger uit, dit is haar (opmerkelijke) geheim

De Britse zakenvrouw Tracey Gascoyne is 51, maar zo voelt ze zich absoluut niet. Dat is weer te zien aan haar uiterlijk, want deze vrouw wordt vaak jaren jonger geschat. 

Iets waar ze maar wat trots op is.

Rennen

Tracey doet er uiteraard wel wat voor om zo fris en fruit voor de dag te komen. Haar geheim? Elke dag hardlopend naar het werk (45 minuten). Haar man verklaart haar voor gek, maar het werpt allemaal wel z'n vruchten af.

Ritueel

Tracey: "Ik voel me beter dan toen ik dertig was. Ik heb nu zelfs buikspieren." Maar dat is nog niet alles. Zo heeft ze ook een bijzonder ritueel wat er volgens haar ook voor zorgt dat ze jeugdig blijft. 

"Vijf avonden in de week ga ik in bad met zeezout. "Daar ontspannen mijn spieren van en het maakt mijn huid schoon. In het zout zit magnesium, wat giffen uit je lijf haalt." Daarnaast slikt ze supplementen met algen.

Dit is Tracey:

Bron: Daily Mail Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in