Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze nieuwe crème wil je proberen

Je wilt je huid natuurlijk goed voeden, maar meestal betekent dat wel dat je een vet en plakkerig gevoel op de koop toe moet nemen. Goed nieuws: dat kan lichter! Olaz Whips. Het klinkt heerlijk luchtig, en dat is ook precies wat deze nieuwe lijn belooft. Drie crèmes die voeden, hydrateren, lijntj...

Deze nieuwe crème wil je proberen

Je wilt je huid natuurlijk goed voeden, maar meestal betekent dat wel dat je een vet en plakkerig gevoel op de koop toe moet nemen. Goed nieuws: dat kan lichter!

Olaz Whips. Het klinkt heerlijk luchtig, en dat is ook precies wat deze nieuwe lijn belooft. Drie crèmes die voeden, hydrateren, lijntjes en rimpels verminderen en zorgen voor een egale teint. Maar ook een matte en luchtige finish beloven. Een perfecte basis voor je make-up.

Zwaargewicht
Ze noemen het binnen Olaz nu al de grootste innovatie van de laatste tien jaar, en we snappen wel waarom. De nieuwe Active Rush TechnologyTM zorgt ervoor dat de crèmes tot wel duizend (!) keer hun eigen gewicht kunnen opslaan aan hydratatie en actieve ingrediënten. Er komen drie varianten op de markt met voor elk wat wils: Regenerist, Regenerist met SPF 30 en Total Effects (allemaal 39,99 euro).

Smeren maar