LancomeLancôme-ambassadeur van deze maand

Danielle Behrens (48 jaar), personal assistant en model, besteedt veel aandacht aan haar huidverzorging. “Ik reinig mijn huid altijd goed en gebruik dagelijks een dag-  en nachtcrème én een serum. Ik bezoek ook regelmatig de schoonheidsspecialiste voor een gezichtsbehandeling met cosmeceutical skincare. Al heb ik weinig klachten, ik merk langzamerhand dat mijn huid wat meer voeding vraagt. Er verschijnen sneller droge plekjes en (pigment)vlekjes. Mijn huid begint ook tekenen van slapte te vertonen en de lijntjes verdiepen zich.”

De wens van Danielle

“Ik zou graag zo lang mogelijk een sterke, stevige huid behouden, met een frisse, egale teint en een natuurlijke uitstraling. Mijn sproeten mogen zichtbaar blijven.”

Het advies van Lancôme-huidexpert Sanne Vermeulen

Lancome

Article continues after the ad

“Danielle’s huid heeft duidelijk behoefte aan wat rijkere, voedende anti-aging producten, zoals Rénergie Multi-Lift. Na de onmisbare basisstap van een paar druppels Génifique om de ‘cellen’ wakker te schudden, kan zij de Rénergie Multi-Lift crème aanbrengen. Deze crème heeft zowel een verstevigende als liftende werking, maar herstelt ook het volumeverlies in de zones die slapper zijn geworden, zoals de wangen. Daarna volgt de oogverzorging en dag- of nachtverzorging.”

Stappenplan op maat

Stap 1
Maak de huid schoon met rijke, volle reinigers als Crème Mousse Confort en Tonique Confort die de huid extra verzachten en voeden.

Stap 2
Breng zowel ’s ochtends als 
’s avonds een paar druppels Génifique Youth Activator Concentrate aan zodat de huid is voorbereid op de overige verzorging.

Stap 3
Voor een rijpere huid die zichtbaar meer voeding en versteviging vraagt, is Rénergie Multi-Lift een aanrader, zowel als dagverzorging als nachtverzorging.

Stap 4
Klop een paar stipjes Rénergie Yeux Multi-Lift rondom de ogen, van binnen naar buiten om de doorbloeding te stimuleren.

Stap 5
De nieuwste foundation Miracle Cushion is ideaal om oneffenheden te 
camoufleren en de finish naar wens op te 
bouwen, van subtiel naar meer dekkend. 
Het compactdoosje is ook handig voor onderweg of een snelle touch-up.

[sm-product-feed id="2592"]