Spaliefhebbers opgelet! Het #1 luxe hotel in Amsterdam, Waldorf Astoria Amsterdam, en het meest exclusieve warenhuis van Nederland, De Bijenkorf, hebben hun beautykrachten gebundeld. Resultaat? De Pop-up Guerlain Spa in de Bijenkorf Salon. Hier. Wil. Je. Heen. 

Een behandeling in de Guerlain Spa in Waldorf Astoria Amsterdam, klinkt als muziek in onze oren... Wil je jezelf (of je vriendin, zus moeder) in de watten leggen? De Pop-up Guerlain Spa in de Bijenkorf Salon biedt uitkomst. 

Article continues after the ad

Onder het motto ‘Discover Your Waldorf Moment’ trakteren Guerlain beautyexperts je op een weldadige gezichtsbehandeling (met producten uit de welbekende Abeille Royale-lijn) of holistische massage. En dat voor een prikkie, slechts 50 euro.

Daarbij komt een cadeautje in de vorm van een voucher ter waarde van 30 minuten gratis extra op een behandeling in de Guerlain Spa in Waldorf Astoria Amsterdam.

En er is meer...

Als bezoeker van de Guerlain-de Bijenkorf Salon maak je ook nog kans op een geheel verzorgd 4-gangen menu voor twee personen in de Goldfinch Brasserie in Waldorf Astoria Amsterdam. Een spabezoek maakt hongerig! Ook leuk: daarvoor hoef je niets anders te doen dan jezelf op de foto te laten zetten voor de prachtig nagebootste entree van het hotel in de Bijenkorf Amsterdam.

What else? Er is óók nog een weekend in het hotel te winnen.

P.S. de hele maand mei is het feest in Waldorf Astoria Amsterdam! Het luxe hotel aan de Herengracht viert namelijk die maand haar vijfjarig bestaan. Dus ook als je geen spa fan bent kun je er feest vieren, bijvoorbeeld met de Anniversary Afternoon Tea. 

Over de Guerlain Spa 

Deze beauty hotspot is dé plek om volledig te ontspannen. De spa, met relaxing lounge en maar liefst drie behandelkamers, ligt op de benedenverdieping van Waldorf Astoria Amsterdam, grenzend aan de binnentuin. De speciaal voor het jubileum vernieuwde 'The 80'-massage, past perfect bij deze tijd. Zo vermindert deze massage stress en geeft het je zelfvertrouwen een flinke boost. Wat wil je nog meer? 

Beeld: Guerlain Spa 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in