Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze beauty pop-up store wil je niet missen

Ben je op zoek naar beautyproducten zonder parabenen? Dan moet je deze maand zeker een bezoekje brengen aan de pop-up store van Oolaboo in Amsterdam. Maak kennis met dit beautymerk uit het oosten van ons land. "Oolaboo-producten bestaan uit voedende werkstoffen die vaak zowel gegeten als op de hu...

Deze beauty pop-up store wil je niet missen

Ben je op zoek naar beautyproducten zonder parabenen? Dan moet je deze maand zeker een bezoekje brengen aan de pop-up store van Oolaboo in Amsterdam. Maak kennis met dit beautymerk uit het oosten van ons land.

"Oolaboo-producten bestaan uit voedende werkstoffen die vaak zowel gegeten als op de huid gebruikt kunnen worden, met als doel de gezondheid van het totale lichaam te optimaliseren," zo valt te lezen op de website van het merk.

Zonder parabenen

In plaats van parabenen gebruikt het merk conserveringsmiddelen, die tevens gebruikt worden in voeding.

"Ieder product is ontwikkeld met liefde en verrijkt met 100% dermatologisch geteste natuurlijke actieve nutriënten. Je kunt altijd verzekerd zijn van een samenstelling zonder PEG, parabenen, minerale oliën, siliconen en ftalaten."

Van huid- tot mondverzorging

Het merk biedt huid-, haar- en mondverzorging en zonbescherming. Ook heeft het merk uit Zutphen een eigen kleuringssysteem en een parfum ontwikkeld.