Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De spray tan die iedereen nu wil hebben

Voor wie ondanks de vele zonuren van mei nog steeds geen kleurtje heeft, is er gelukkig altijd nog de spray tan. En dit is degene waar iedereen nu over praat.  Het gaat hier om de My Perfect Colour Air Brush Body Foundation van... Primark! En dan begrijp je ook meteen dat de prijs laag is, daar s...

De spray tan die iedereen nu wil hebben

Voor wie ondanks de vele zonuren van mei nog steeds geen kleurtje heeft, is er gelukkig altijd nog de spray tan. En dit is degene waar iedereen nu over praat. 

Het gaat hier om de My Perfect Colour Air Brush Body Foundation van... Primark! En dan begrijp je ook meteen dat de prijs laag is, daar staat Primark immers om bekend. Dat ie slechts vier euro kost, is leuk, maar dat internet enthousiast los gaat op de air brush is verrassend. Hij voelt licht aan en dekt goed, en hoewel het een body spray is, schijnt ie ook voor het gezicht wonderen te doen. 

Lukt het vandaag weer niet om de benen te kleuren, dan is deze spray wellicht het proberen waard. Iedereen flawless mooie bruine benen deze zomer!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!