Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De 65-jarige Brigitte Macron staat ook alles!

Leather pants, korte rokjes en strakke jurken voor jonge blommen? Welnee, de jeugdige Franse first lady bewijst het tegenovergestelde. Ze weet ons altijd te verrassen. En zij kan het weten, want de vrouw van de Franse president komt bijna overal mee weg. Strak en kort De (va va voom) stijl van Br...

De 65-jarige Brigitte Macron staat ook alles!

Leather pants, korte rokjes en strakke jurken voor jonge blommen? Welnee, de jeugdige Franse first lady bewijst het tegenovergestelde. Ze weet ons altijd te verrassen.

En zij kan het weten, want de vrouw van de Franse president komt bijna overal mee weg.

Strak en kort

De (va va voom) stijl van Brigitte Macron is nou niet bepaald doorsnee te noemen, dat maakt haar juist zo uniek. Ze heeft een voorliefde voor gewaagde korte rokjes en strakke broeken. Iets wat door de modepers, maar ook door verschillende designers zeer gewaardeerd wordt. 

De mooiste benen

Zo heeft Karl Lagerfeld 'een crush' op Brigitte. "Ze spreekt perfect Frans en heeft een geweldige woordenschat. Maar daarnaast is het ook een prachtige vrouw. Ze heeft de mooiste benen van Parijs", zei Lagerfeld onlangs in een interview met het Franse magazine Paris Match.

Jeugdig

Die mooie benen, laat de first lady vaak en graag zien. En geef haar eens ongelijk. Brigitte omarmt graag jeugdige trends en kiest voor kleding (het liefst van haar favoriete merk Louis Vuitton) die haar slanke lichaam accentueren. 

Bewijs

Genoeg redenen waarom de stijl van Brigitte Macron zo geliefd is dus. Extra bewijs nodig? Bekijk een mooie fotoserie hieronder.

Gezond eten 

Hoe de Franse first lady het voor elkaar krijgt om op haar 65e een figuur te hebben waar je u tegen zegt? Nou, door onder meer flink te sporten, de natuur een handje te helpen, maar ook haar dieet zorgt voor een goed lichaam. Haar persoonlijke kok verklapt haar menu.

Vitamines

De first lady vindt het belangrijk om haar vitaminen binnen te krijgen, daarom zorgt de vrouw van de Franse president dat er heel veel (lees: tien stuks per dag) fruit en groenten op het menu staan.

Wijntje erbij

Maar, zo verklapt de chef van het Élysée, eten de Macrons het allerliefst Franse pot. En dat moet dan wel gemaakt worden met ingrediënten die niet verder dan 100 kilometer bij het Franse paleis vandaan komen én kruiden uit eigen tuin.

Daarnaast drinkt ze een goed glas rode wijn op z'n tijd. Niet te vaak natuurlijk. 

Bron: The Guardian Beeld: Getty/ANP/Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in