Voor rimpels bestaan er injectables, een ruwe, zonbeschadigde huid knapt op van peelings, een pigmentvlek kun je laten laseren…maar wat doe je tegen een slapper wordende hals of kaaklijn? Daar bestaat een effectieve, pijnloze cosmetische behandeling voor waarmee je zonder te snijden de huid kunt verstrakken en liften en waarbij je niet de opperhuid beschadigt: Ultherapy, op basis van ultrasound-energie om de natuurlijke collageenproductie in de huid te stimuleren. Collageen is het bestanddeel in de huid dat zorgt voor een stevige huid.

De tijd dat je enkel door een chirurgische facelift tekenen van verslapping kon laten ‘opstrakken’ is voorbij. Ultherapy oftewel ultrasoundtherapie is een revolutionaire cosmetische behandeling op basis van ultrasound-energie, zonder downtime, een langdurig natuurlijk gelift resultaat te bereiken.

Veilig & effectief
Al bestaan er steeds meer niet operatieve behandelingen voor huidverbetering, kiezen al meer gerenommeerde klinieken voor Ultherapy. Saadia Hannachia, één van de artsen van de Ultherakliniek Nederland, licht toe: “Wat Ultherapy zo uniek maakt, is dat we dieper in de huidlagen werken zonder de opperhuid te beschadigen. Bovendien zien we met het apparaat, dankzij een echo-functie, precies welke huidlaag we bereiken. Dat maakt deze ultrasoundbehandeling niet alleen veilig, maar zorgt ook voor een optimaal resultaat.”

Collageenboost
Een slappe hals en kaaklijn zijn populaire zones om te behandelen, maar Ultherapy kan ook ingezet worden om bijvoorbeeld verzakte wenkbrauwen te liften. De ultrasound-energie wakkert de natuurlijke collageenaanmaak aan, waardoor je huid op die plek steviger wordt. Dit effect wordt in de loop van twee tot drie maanden na een behandeling steeds meer zichtbaar. Saadia: “We brengen dus niets ín je huid; de huid wordt direct zelf aan het werk gezet.”

Resultaat
Afhankelijk van de gezondheid van je huidconditie kun je na één behandeling, van 30 tot 90 minuten, al een langdurig resultaat verwachten. Saadia: “De één blijft er zo’n anderhalf tot wel twee jaar plezier van houden maar de meesten (vrouwen én mannen) kiezen ervoor om eerder terug te komen. Dan zien ze overigens nog geen tekenen van verslapping maar hebben ze enkel het gevoel weer ‘een lift’ te willen.”

Informatie: Ultherapy
Facebook: Ultherapy_NL
Instagram: Ultherapy_nl
PQC NLNL 2365 MAY19