Baalde je afgelopen zomer ook zo van je sinaasappelhuid in badpak of bikini? Dat kan volgend jaar zomer anders zijn. Of als je nu nog last-minute weggaat naar de zon. Nouveau’s eigen health guru Wies wees op een nieuwe behandeling genaamd Cellfina. Ze tipte ons dat het de oplossing is om van je cellulite af te komen.

Dit is het geval: cellulite wordt simpelweg veroorzaakt door de bindweefselstrengen die zich onder het huidoppervlak bevinden. Deze bindweefselstrengen trekken de huid omlaag, waardoor celullite ofwel putjes ontstaan.

Article continues after the ad

Smeren, masseren, afvallen of bewegen verhelpt cellulite niet, dit kan alleen door het aanpakken van de oorzaak.

Op magische wijze van cellulite verlost!

Nu is de hamvraag natuurlijk ‘wat doe je eraan?’. Let op: celluliteputjes ontstaan dus omdat de bindweefselstrengen de huid omlaag trekken. De enige behandeling die helpt, is een Cellfina-behandeling.

Daarbij worden op gecontroleerde wijze de bindweefselstrengen onder de huid doorgesneden, waardoor de huid als het ware terug kan veren en het putje verleden tijd is. Net magie!

  

Helemaal fantastisch: na drie jaar is 93% van de mensen die een Cellfina-behandeling hebben ondergaan nog steeds tevreden. De putjes zijn nog steeds weg en de huid ziet er mooi en glad uit.

Is de behandeling eng? De mesjes zijn zo klein als naalden en doordat het op een gecontroleerde manier gebeurt, kan er niet veel misgaan. Bovendien vindt de behandeling plaats onder plaatselijke verdoving en is er maar één behandeling nodig.

Afhankelijk van het aantal putjes zal de behandeling ongeveer 45 tot 60 minuten in beslag nemen. De richtprijs is € 2.500,- (afhankelijk van het aantal te behandelen celluliteputjes).

Niet vreemd opkijken dus als je ons volgend jaar zomer met gladde billen en benen over het strand ziet lopen.

Meer informatie over Cellfina® vind je hier: www.cellfina.nl

Facebook 

Instagram