Baalde je afgelopen zomer ook zo van je sinaasappelhuid in badpak of bikini? Dat kan volgend jaar zomer anders zijn. Of als je nu nog last-minute weggaat naar de zon. Nouveau’s eigen health guru Wies wees op een nieuwe behandeling genaamd Cellfina. Ze tipte ons dat het de oplossing is om van je cellulite af te komen.

Dit is het geval: cellulite wordt simpelweg veroorzaakt door de bindweefselstrengen die zich onder het huidoppervlak bevinden. Deze bindweefselstrengen trekken de huid omlaag, waardoor celullite ofwel putjes ontstaan.

Smeren, masseren, afvallen of bewegen verhelpt cellulite niet, dit kan alleen door het aanpakken van de oorzaak.

Op magische wijze van cellulite verlost!

Nu is de hamvraag natuurlijk ‘wat doe je eraan?’. Let op: celluliteputjes ontstaan dus omdat de bindweefselstrengen de huid omlaag trekken. De enige behandeling die helpt, is een Cellfina-behandeling.

Daarbij worden op gecontroleerde wijze de bindweefselstrengen onder de huid doorgesneden, waardoor de huid als het ware terug kan veren en het putje verleden tijd is. Net magie!

  

Helemaal fantastisch: na drie jaar is 93% van de mensen die een Cellfina-behandeling hebben ondergaan nog steeds tevreden. De putjes zijn nog steeds weg en de huid ziet er mooi en glad uit.

Is de behandeling eng? De mesjes zijn zo klein als naalden en doordat het op een gecontroleerde manier gebeurt, kan er niet veel misgaan. Bovendien vindt de behandeling plaats onder plaatselijke verdoving en is er maar één behandeling nodig.

Afhankelijk van het aantal putjes zal de behandeling ongeveer 45 tot 60 minuten in beslag nemen. De richtprijs is € 2.500,- (afhankelijk van het aantal te behandelen celluliteputjes).

Niet vreemd opkijken dus als je ons volgend jaar zomer met gladde billen en benen over het strand ziet lopen.

Meer informatie over Cellfina® vind je hier: www.cellfina.nl

Facebook 

Instagram 

Wie wil er nu niet elke dag stralend voor de dag komen? Oftewel die perfecte glow op je gezicht. We zitten nog maar aan het begin van het jaar 2019, maar er wordt al gesproken over dé trend van het jaar: de yoga-skin.

Dat is een bepaalde techniek die je huid een mooie, gezonde gloed geeft.

Helemaal echt

Make-upartieste van de sterren Sara Hill (onder meer Grace Jones en model Rosie Huntington-Whiteley) legt uit wat de yoga-skin precies inhoudt. “Yoga-huid is een look die echt aanvoelt."

Puur natuur

Eerdere trends draaiden vooral rond het creëren van een perfecte, vlekkeloze huidskleur. Sara: "Dat ziet er al snel niet meer natuurlijk uit. Een yoga-huid gaat daarentegen over het creëren van een heerlijke, frisse en sappige huid die er heel natuurlijk uitziet. Maar dan wel met dat tikkeltje extra. Stralend van gezondheid, zeg maar.”

Stappenplan

Sara legt uit hoe je het beste die yoga-huid krijgt. Breng allereerst je normale skincare aan op je gezicht, en geef deze op z’n minst vijf minuten om volledig in de huid te dringen. Breng daarna de primer aan. Maak vervolgens een mengeling van je eigen favoriete producten. 

Gebruik van de volgende verhoudingen:  60 à 70 procent foundation, 15 procent gezichtsolie, 10 procent vloeibare highlighter en optioneel 5 procent glow drops. Breng de mix vervolgens aan en duw het zachtjes in de huid. Et voilà: een stralende huid.

Bron: Het Laatste Nieuws  Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Penélope Cruz is het kersverse gezicht van het Franse modehuis Chanel. Niet zo gek ook, want de 44-jarige Oscar-winnares heeft een betoverende schoonheid.

Kwestie van goede (Spaanse) genen uiteraard, maar de actrice heeft ook zo haar foefjes om fris en fruitig voor de dag te komen.

Een getal

Overigens wil de actrice nooit vragen beantwoorden over ouder worden. Niet omdat ze er bang voor is, maar gewoon omdat ze het er niet vindt toe doen. Volgens haar is het maar een getal. Penélope: "Ik snap niet dat vrouwen anno nu nog steeds hier mee bezig zijn."

In shape

Uiteraard wil ze wel fit blijven. De moeder van twee ziet er geweldig uit. Wat ze doet? Penélope zweert bij bikramyoga. "Ik ben er verslaafd aan. Ik zweet anderhalf uur lang tijdens de les. Het heeft mijn lichaam echt veranderd. Ik heb meer energie dan ooit tevoren."

Heel veel water

Dat ze meer energie heeft komt niet alleen door de yoga, maar daar zorgt de voeding ook voor een groot gedeelte voor. Ze eet ze geen gluten, maar wel heel veel eiwitten. Verder groenten, fruit en liters water.

Geen wijn

Alcohol, melk en suiker zijn volgens haar grote boosdoeners. Deze producten komen er daarom niet in. "Zeker nu ik kinderen heb probeer ik zo gezond mogelijk te leven. Ik drink geen alcohol en ik ben al jaren geleden gestopt met roken"

Bron: Hello Magazine Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in