Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Cameron Diaz' 4 gouden zonnebrandtips

Cameron houdt op haar tijd wel van een beetje surfen. Zeker op het water met een vrij bleke huid, is het dan oppassen geblazen. Daarom houdt ze er een paar strenge zonnebrandregels op na. De geboren Californische, die dol is op het strand, weet ook precies hoe zij de zon tijdens een stranddag te ...

Cameron Diaz' 4 gouden zonnebrandtips

Cameron houdt op haar tijd wel van een beetje surfen. Zeker op het water met een vrij bleke huid, is het dan oppassen geblazen. Daarom houdt ze er een paar strenge zonnebrandregels op na.

De geboren Californische, die dol is op het strand, weet ook precies hoe zij de zon tijdens een stranddag te vriend kan houden.

Op haar website www.ourbodybook.com geeft zij daarvoor het recept:

  • Drink veel water
  • Eet vochtrijke snacks
  • Draag een hoed
  • Smeer jezelf, vijftien minuten vóórdat je de zon in gaat en vóórdat je je badkleding aantrekt, van top tot teen in met een goede zonnebrandcrème. En dat 'van top tot teen' bedoelt Cameron heel letterlijk; geen plekje mag worden overgeslagen.

En mocht de hermetische crèmelaag worden aangetast door kleding, handdoek, zeewater of zweet, werk hem dan onmiddellijk bij.

Want, zo zegt Cameron, ‘een ongelijke bruining is tot daaraan toe, maar een ongelijke verbranding…’ 

Beeld: ANP.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in