Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Botox 2.0: met deze facial 'bevries' je je gezicht

Zie je botox of fillers niet zitten, maar wil je wel van die rimpels af? Dan is je gezicht laten bevriezen wellicht een idee. Ja, je leest het goed: je kunt je gelaat laten blootstellen aan – 110° Celsius.  Durf jij? Weg dubbele kin Deze ijskoude behandeling wordt cryofan genoemd. Het is een vorm...

Botox 2.0: met deze facial 'bevries' je je gezicht

Zie je botox of fillers niet zitten, maar wil je wel van die rimpels af? Dan is je gezicht laten bevriezen wellicht een idee. Ja, je leest het goed: je kunt je gelaat laten blootstellen aan – 110° Celsius. 

Durf jij?

Weg dubbele kin

Deze ijskoude behandeling wordt cryofan genoemd. Het is een vorm van cryotherapie wat naar verluidt de huid helpt verstevigen, rimpels doet vervagen en zelfs een onderkin als sneeuw voor de zon laat verdwijnen.

Mm, we zijn benieuwd. Maar hoe werkt dat dan? De schoonheidsspecialiste blaast zo'n twaalf minuten lang een ijskoude stikstofstraal op het gezicht. Iets wat belooft niet pijnlijk te zijn.

Net als een prik?

Na de behandeling zal je gezicht wat rood zijn, maar dat zal snel wegtrekken. Wat overblijft is een mooie stralende huid. Hetzelfde effect als botox? Dan moet je zo'n vijf keer deze ijskoude behandeling ondergaan. 

Bekijk hieronder hoe zo'n behandeling precies in z'n werk gaat

Beeld: iStock Bron: Elle.be

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.